18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

15 csúnya, de vérforralóan szexi pasi

Úgy gondolod, a szépség egyenes arányban áll a vonzerővel? Íme, a legszexibb férfiak, akik megcáfolják mindezt!

Dia

Daniel CraigMegszokhattuk, hogy James Bond megformálója mindig a legszexibb pasik közül kerül ki. Vitathatatlan, hogy a karakteres arcélű Craig nem kevés vonzerővel rendelkezik, mégsem egészen illik az eddigi makulátlan sorba.Kapcsolódó érdekesség:Ilyen volt, ilyen lett: Daniel Craig »

Daniel Craig

Megszokhattuk, hogy James Bond megformálója mindig a legszexibb pasik közül kerül ki. Vitathatatlan, hogy a karakteres arcélű Craig nem kevés vonzerővel rendelkezik, mégsem egészen illik az eddigi makulátlan sorba.

Kapcsolódó érdekesség:
Ilyen volt, ilyen lett: Daniel Craig »

Dia

Vincent CasselA francia színészt elképesztően csúnya arccal áldotta meg az ég, ám lehengerlő kisugárzása és szuggesztív tekintete miatt mégis imádják a nők. Vincent Cassel tökéletes példája annak, hogy ha valaki nem születik tipikus macsónak, akkor is könnyedén el lehet csábítani a hölgyeket. Nem is akárkit vett le a lábáról, felesége ugyanis a gyönyörű Monica Bellucci, aki 2004-ben gyermekkel ajándékozta meg.

Vincent Cassel

A francia színészt elképesztően csúnya arccal áldotta meg az ég, ám lehengerlő kisugárzása és szuggesztív tekintete miatt mégis imádják a nők. Vincent Cassel tökéletes példája annak, hogy ha valaki nem születik tipikus macsónak, akkor is könnyedén el lehet csábítani a hölgyeket. Nem is akárkit vett le a lábáról, felesége ugyanis a gyönyörű Monica Bellucci, aki 2004-ben gyermekkel ajándékozta meg.

Dia

Hugh LaurieDr. House keserű, szarkasztikus, és imádnivaló. Az őszülő dokit nők milliói kísérik figyelemmel a tévécsatornákon, és sokan közülük nem bánnák, ha a valóságban, és egészen más körülmények között venné kezelésbe őket. Hugh Laurie azonban nem csak köpeny nélküli orvos, de többször bújt már mogorva nemesember bőrébe is, illetve komikusnak is kiváló.

Hugh Laurie

Dr. House keserű, szarkasztikus, és imádnivaló. Az őszülő dokit nők milliói kísérik figyelemmel a tévécsatornákon, és sokan közülük nem bánnák, ha a valóságban, és egészen más körülmények között venné kezelésbe őket. Hugh Laurie azonban nem csak köpeny nélküli orvos, de többször bújt már mogorva nemesember bőrébe is, illetve komikusnak is kiváló.

Dia

Woody AllenA kicsi, őszülő, ráadásul csúnyácska rendező amilyen előnytelen küllemű, olyan szívdöglesztő belül. Legalábbis ezt feltételeznénk az alapján, hogy filmjeihez rendre a legszexibb színésznőket nyeri meg, ráadásul ha csak egy időre is, de Mia Farrow szívét is meghódította.Kapcsolódó érdekesség:Ilyen volt, ilyen lett: Woody Allen »

Woody Allen

A kicsi, őszülő, ráadásul csúnyácska rendező amilyen előnytelen küllemű, olyan szívdöglesztő belül. Legalábbis ezt feltételeznénk az alapján, hogy filmjeihez rendre a legszexibb színésznőket nyeri meg, ráadásul ha csak egy időre is, de Mia Farrow szívét is meghódította.

Kapcsolódó érdekesség:
Ilyen volt, ilyen lett: Woody Allen »

Dia

Billy Bob ThortonBilly Bob Thornton plasztika előtt és után sem volt egy kifejezett sármőr, mégis sikerült elnyernie Angelina Jolie szívét, aki több évig a felesége volt. A pókrágó fogú külső tehát ismét szexi lelket takar, hiszen még Hollywood legerotikusabb dívája is áldozatul esett neki.Kapcsolódó cikk:2009 legszexisebb agglegényei 30 év alatt »

Billy Bob Thorton

Billy Bob Thornton plasztika előtt és után sem volt egy kifejezett sármőr, mégis sikerült elnyernie Angelina Jolie szívét, aki több évig a felesége volt. A pókrágó fogú külső tehát ismét szexi lelket takar, hiszen még Hollywood legerotikusabb dívája is áldozatul esett neki.

Kapcsolódó cikk:
2009 legszexisebb agglegényei 30 év alatt »

Dia

Mickey RourkeAz egykor egész jóképű színész akkor követett el óriási hibát, amikor sebészkés alá feküdt, hogy bokszoló múltjának nyomait eltüntesse arcáról. A végeredményt nem csoda, ha állandóan napszemüveggel, és márkás ruhákkal próbálja takargatni, azonban ennek ellenére is kelendő a nőknél. Vonzerejét mi sem bizonyítja jobban, mint eljegyzése az orosz modellel, Jelena Kuleckajával.

Mickey Rourke

Az egykor egész jóképű színész akkor követett el óriási hibát, amikor sebészkés alá feküdt, hogy bokszoló múltjának nyomait eltüntesse arcáról. A végeredményt nem csoda, ha állandóan napszemüveggel, és márkás ruhákkal próbálja takargatni, azonban ennek ellenére is kelendő a nőknél. Vonzerejét mi sem bizonyítja jobban, mint eljegyzése az orosz modellel, Jelena Kuleckajával.

Dia

Ron PerlmanNem csoda, ha előszeretettel áll felismerhetetlenné sminkelve az amerikai színész. A Szörnyeteg és Pokolfajzat megformálója ugyanis a valóságban sem egy szépség, ennek ellenére vonzerőért nem kell átlépnie a mesék világába.

Ron Perlman

Nem csoda, ha előszeretettel áll felismerhetetlenné sminkelve az amerikai színész. A Szörnyeteg és Pokolfajzat megformálója ugyanis a valóságban sem egy szépség, ennek ellenére vonzerőért nem kell átlépnie a mesék világába.

Dia

Alan RickmanBár zsíros hajú Pitonként a legrosszabb arcát mutatja, meg kell hagyni, az angol színésznek vonásai ellenére van tartása. Ha nem is vetekedhet az év jóképű sztárjaival, elegáns tartása sokakat magával ragad.Kapcsolódó hír:Bevalotta! Gyűlöli Rowlingot Harry Potter »

Alan Rickman

Bár zsíros hajú Pitonként a legrosszabb arcát mutatja, meg kell hagyni, az angol színésznek vonásai ellenére van tartása. Ha nem is vetekedhet az év jóképű sztárjaival, elegáns tartása sokakat magával ragad.

Kapcsolódó hír:
Bevalotta! Gyűlöli Rowlingot Harry Potter »

Dia

Jack NicholsonBár a sátáni mosolyú színész fiatalon nem volt csúnya, az idő előrehaladtával meglátszanak rajta az évek nyomai. Hiába azonban a megereszkedett arcbőr és a pár kiló felesleg, vonzereje töretlen.Kapcsolódó cikk:Botrányos és pikáns titkok a nőfaló Jack Nicholdon életéből »

Jack Nicholson

Bár a sátáni mosolyú színész fiatalon nem volt csúnya, az idő előrehaladtával meglátszanak rajta az évek nyomai. Hiába azonban a megereszkedett arcbőr és a pár kiló felesleg, vonzereje töretlen.

Kapcsolódó cikk:
Botrányos és pikáns titkok a nőfaló Jack Nicholdon életéből »

Dia

Steven TylerA széles szájú zenész gyönyörű lányával, Liv Tylerrel ellentétben nem egy szépség. Úgy látszik azonban, a rock színpadán erre nincs is szükség, hiszen a karcos hangú énekes nem panaszkodhat, ami a nőügyeket illeti.Kapcsolódó érdekesség:Ilyen volt, ilyen lett: Liv Tyler - Képekben az átváltozás »

Steven Tyler

A széles szájú zenész gyönyörű lányával, Liv Tylerrel ellentétben nem egy szépség. Úgy látszik azonban, a rock színpadán erre nincs is szükség, hiszen a karcos hangú énekes nem panaszkodhat, ami a nőügyeket illeti.

Kapcsolódó érdekesség:
Ilyen volt, ilyen lett: Liv Tyler - Képekben az átváltozás »

Dia

Mick JaggerA Rolling Stones nem csak egy kevéssé előnyös külsejű taggal büszkélkedhet. Mick Jagger, az alapító énekes sem egy férfiszépség, a világ egyik legnagyobb rockbandájának frontemberét azonban ez cseppet sem zavarja, hiszen így is akad rajongója épp elég.

Mick Jagger

A Rolling Stones nem csak egy kevéssé előnyös külsejű taggal büszkélkedhet. Mick Jagger, az alapító énekes sem egy férfiszépség, a világ egyik legnagyobb rockbandájának frontemberét azonban ez cseppet sem zavarja, hiszen így is akad rajongója épp elég.

Dia

Keith RichardsKeith Richarsd egy újabb előnytelen külsejű rocksztár a Rolling Stonesból. Úgy fest azonban, a banda kellőképpen megteremtette imidzsét zenei téren ahhoz, hogy a kevésbé jóképű tagoknak a nőknél se legyen különösebben nehéz dolga.Kapcsolódó cikk:Hírességek megdöbbentő leépülései »

Keith Richards

Keith Richarsd egy újabb előnytelen külsejű rocksztár a Rolling Stonesból. Úgy fest azonban, a banda kellőképpen megteremtette imidzsét zenei téren ahhoz, hogy a kevésbé jóképű tagoknak a nőknél se legyen különösebben nehéz dolga.

Kapcsolódó cikk:
Hírességek megdöbbentő leépülései »

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük
Szerző: Gémesi Melinda
Fotó: