4 szexi praktika, amit imádnak a nők
Ha szeretnéd párodat egy igazán forró, feledhetetlenül romantikus éjszakával megajándékozni, eláruljuk, mivel lepd meg!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nő javíthatatlan romantikus. A sejtelmesen remegő gyertyafény, a reneszánsz királyi udvar gazdagságát idéző gyümölcstál és persze a lágyan aláomló vörös selymek társaságában máris könnyebben csusszan le a bugyi, a férfinak pedig ez a pillanat a Minden.

Ezért tehát megéri izzadni, és használni a férfiúi fantáziát, hogy legalább néhány varázslatos perc erejéig a nő elhiggye, hogy a vágytól remegő pasi vele szemben tényleg ugyanannyira élvezi a romantikus cseresznyézést, mint ő maga. Ha ez sikeresen megtörténik, kattan az erényöv zárja, és szabad az út – mert a nehéz vasbugyit sem a féltékeny apukák találták ám ki a középkorban, hanem a romantikára vágyó hercegnők próbálták türelemre inteni a kanos hercegeket.

Lángoló hálószoba

Lobbantsd lángra a szerelmet! A gyertyafény romantikus hangulata vagy genetikailag, vagy az amerikai filmek jóvoltából van a nőkbe kódolva – mindegy is, hogy melyik, a lényeg, hogy a remegő lángok narancsos fényétől máris emelkedett hangulatba jön a gyengébbik nem bármelyik képviselője. Ha körberakod a hálószobát apró mécsesekkel, és esetleg még arra is veszed a bátorságot, hogy néhány szál rózsa hősies áldozata árán vöröslő szirmokkal szórod be a takarót, exponenciálisan megrövidítheted az ágyig vezető utat.

Kedvesed a meghatottságtól valószínűleg azonnal a nyakadba fog ugrani, a testi közelség a fátyolos sötétben pedig rendkívül izgató tud lenni. A gyertyás megoldás akkor is remek, ha örök harc dúl köztetek a lámpafény miatt: míg a legtöbb férfi szeretkezés közben imádja csodálni a női testet, a nők többnyire szégyellik vélt testi hibáikat, és inkább a sötétség szépítő leple alatt vetik magukat kedvesük karjába. A nosztalgikus világítás azonban olyan kompromisszumos megoldás, ami mindkettőtöknek jó lehet, mivel te csodálhatod partnered bájait, ő viszont nem érzi magát reflektorfényben.

Első fogás

Nem csak a férfi szívéhez vezet a gyomrán át az út. Bár a finomságok a nő esetében más jellegű kapukat is megnyithatnak. Ha vacsorára várod a barátnődet, ne csak a fő fogásról gondoskodj. Vásárolj be friss gyümölcsökből, és készíts gyümölcssalátát, a tálaláshoz azonban már nem lesz szükséged tányérra: legyen ez a meglepetésfogás, amit kedvesed a tenyeredből ehet, szigorúan csukott szemmel. Párod nem sejtheti, hogy éppen milyen finomságot készülsz a szájába helyezni, ami egyszerre forróan izgató, másrészt viszont komoly bizalomjátékká is teszi a nassolást.

A gyümölcsös játék másik, nem kevésbé izgató változata, ha a salátát kedvesed testén tálalod magadnak, tejszínhabbal. Mire izgatóan lenyalogatod róla a desszertet, mindketten alig várjátok majd az este valódi főfogását.

Aranyba foglalt éjszaka

Ha éppen nincs gyümölcsszezon, egy üveg pezsgő is megteszi. Csak puhatold ki, hogy kedvesed az édeset vagy a szárazat szereti: ha ízlésetek nem egyezik, akkor kompromisszumot kötsz, vagy két üveg pezsgőt veszel. Ha ugyanis a száraz pezsgőtől görcsbe rándul minden arcizma, egyikőtöknek sem lesz kellemes az éjszaka, bár emlékezetes még lehet, legrosszabb randi címen. A legjobb, ha néhány szem olvadt csokiba mártott epret is tálalsz az aranylóan gyöngyöző nedű mellé, de ha ez már meghaladja konyhaművészi képességeidet, a hiányosságot ügyesen leplezheted a hifiből hirtelen felcsendülő romantikus zenével. Ha ez ráadásul „a közös számotok”, akkor tuti nyert ügyed van. Ha ismereteid hiányosak ezen a téren, a legjobb, ha alaposan utánajársz egy megbízhatóan pletykás barátnőnél, kedvesed szerint mi is az a roppant romantikus szám, ami összeköt titeket, mert esetleg megismerkedésetek napján együtt táncoltatok rá, csak te ittas emlékezetkiesés következtében ezt nem rögzítetted a memóriádban.

A semmi közepén

A meglepetés ereje legalább annyira lenyűgöző tud lenni, mint egy előre kitervelt és alaposan megtervezett gyertyafényes légyott. Természetesen ezt a váratlan kalandot neked legalább annyira meg kell tervezned, mint a vacsorát vagy a zenés pezsgőzést, azonban megéri a fáradtság, mert könnyen lehet, hogy ez lesz életetek legromantikusabb éjszakája.

Ha van egy szabad hétvégétek, péntek este ültesd kocsiba a barátnődet, és vidd el vidékre, a semmi, vagy inkább az erdő közepén található kis erdei vendégházba, ahol ti vagytok az egyedüli vendégek.

Amikor éjjel megérkeztek, a kandallóban természetesen már pattog a tűz, vagy ha éppen kánikula van, ismét megteszi az előre behűtött pezsgő, amit a szorgos személyzet előre bekészített a franciaágy mellé. A világ elől elbújva, csak a szenvedélynek élve csodálatos hétvégétek lesz.

Ezt is szeretjük