18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Miért járnak prostikhoz a pasik? (+18!)
Mit nem kapnak meg otthon?
Újdonság, titok, nyíltság? Milyen okok húzódnak meg a férfi fejében, amikor eldönti, hogy elugrik a kupiba?

Sok feleség, nő, családanya, barátnő, élettárs kereste már a választ arra a kérdésre, hogy mi hajtja a férfit az örömlányokhoz. Mi is nagy kutatásba fogtunk, hogy kiderítsük a férfiak okait, és azt, mit tehetünk, hogy otthon is kiélhessék vágyaikat, amit esetleg egy prostinál tesznek meg.

Egyes becslések szerint a férfiak több mint hetven százaléka járt már életében prostituáltnál. A visszajáró vendégek aránya ennél jóval kisebb, mindössze tíz százalék. Sokszor előfordul, hogy a tinédzser fiúk szégyellik szüzességüket, ezért egy profi segítségét kérik; születésnapokon vagy házasság előtt pedig a haverok gyakran vásárolnak ajándékba nőket, hogy beteljesítsék barátjuk álmait.

A fenti kapcsolatokat a prostikkal nem taglaljuk, hiszen ezek a találkozások külső motiváció miatt jöttek létre. Sokkal érdekesebb téma, amikor a férfi saját belső motivációja miatt dönt úgy, hogy örömlányhoz fordul. Két típusa van a férfimotivációnak:
  • Az egyik csak szexet akar, most, azonnal, kérdés nélkül.
  • A másik típusnak többre van szüksége a szexnél.

1. típus: a puszta élvezetért

Ez a típus csupán a puszta élvezet miatt választja az örömlányokat. Azokon a férfiakon, akiknek a motivációja az általuk preferált szex megszerzése körül forog, könnyen segíthet otthon a partner is, feltéve, ha van ilyen.

Sok férfi számára óriási kísértést jelent a prostiknál az a megoldás, miszerint nem kell a női lelket ápolni, illetve az előjátékkal bíbelődni. A férfi ebben az esetben hódolhat a saját egójának, hiszen a szexuális érintkezés csupán az ő kielégülése körül forog. Nem kell odafigyelnie a partnerére, csak arra, hogy ő élvezzen: akkor és úgy, ahogy akarja.

Ebben az esetben könnyedén kérhet a pénzéért olyan szolgáltatást, amelyre régóta vágyott, vagy amiről fantáziált. Játszhat szerepjátékot, kérheti ejakulációjának "megtekintését" mindenféle formában, hódolhat az anális szex örömeinek, vagy akár választhatja a lekötözést. A prostiknál nincsenek szabályok, vagy ha vannak, azokat általában a férfi állítja fel: lehet ő a domináns, és saját kénye kedve szerint irányíthatja a dolgokat.

Ha van partner, és mégis...

A partnerrel rendelkező férfiak sokszor az otthon be nem teljesített vágyak miatt döntenek az örömlányok mellett. Egyik tipikus vágya a férfiaknak: "Milyen jó lenne egyszer úgy hazamenni, hogy otthon az asszony meztelenül főz, majd amikor hazaérek, megfordul, lehúzza a sliccem, furulyázik egyet, és utána elmehetek lefeküdni." Ebben a vágyban nincs semmi meglepő vagy megdöbbentő, főleg ha a férfi a partnerének is beszámolna erről. Ekkor még arra is lenne esélye, hogy megkapja otthon és ingyen álmait, vágyait. Számtalan nőnek van ugyanis legalább ennyire vad fantáziája.

Ha nincs partner...

Azonban nem szabad megfeledkezni azokról a pasikról sem, akiknek nincs tartós párkapcsolatuk, sokat dolgoznak, és egyszerűen nincs idejük bíbelődni egy lány meghódításával. Fizikai szükségleteik ugyanúgy vannak, mint más férfinak, ezért a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldásként a prostit választják, de az indok tulajdonképpen ugyanaz. Gyors stressz-levezetés, nincs felesleges lélekápolgatás, a szexről szól a dolog, nem másról.

2. típus: ha több, mint fiziológia

Nagyobb fejtörést okoz a férfiak azon csoportja, akik nem csupán a szexért fordulnak az örömlányokhoz.
Nem egyszer hallhatsz olyan történeteket, amikor a férfi arról számol be, hogy már nem tud nőként tekinteni a feleségére, és ezért ő sem érzi magát férfinak. A pszichológusok szerint az életünkben a két legfontosabb dolog a hatalom és a szex, és ez a kettő szervesen összefügg. A nem csupán szex által motivált férfi a hatalmát szeretné a prostituált segítségével megélni, mert otthon, a felesége mellett ez nem megy.

Amikor egy férfi megalázza a prostituáltat, lényegében a saját kisebbségi komplexusát próbálja meg legyőzni. Amióta "nem kötelező" a nőknek felnézni a férfiakra, azóta az erősebbik nemnek még több visszaigazolásra van szüksége arról, hogy ő a teremtés koronája. A házasságok, az emberi kapcsolatok azonban a legritkább esetben állnak puszta csodálatból. A férfiak úgy érzik, hogy ha nem hibátlanok, akkor nem is szerethetők.

Az önbecsülésük nagyban összefügg a szexszel is: egy férfi attól érzi magát férfinak, ha jól teljesít az ágyban.

Az ilyen férfiak esetében az igényeket otthon úgy tudják kielégíteni partnerük, ha belemennek szerepjátékokba, akár még a szado-mazo határait súrolva is. A férfiak ezen típusának éreznie kell, hogy hatalma van partnere felett, ha csak a szex területén, akkor is. Ilyen esetek akkor alakulhatnak ki, amikor a feleség a munka területén sokkal sikeresebb férjénél, és a pénz nagyobb részét is ő teremti elő a család számára. Ebben az esetben a férfinak visszaigazolásra van szüksége azzal kapcsolatban, hogy ő a férfi.

A bordélyok egyidősek az emberiséggel. Aquinói Szent Tamás így vélekedett: "Ahhoz, hogy egy palota egészséges lakhely lehessen, szennyvíz-levezető csatornákra van szükség."

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük