Így szerezd vissza a kedvesed
2 hét alatt sikerülhet
Ha a pároddal a szakítás mellett döntöttetek, de szeretitek egymást, még nincs minden veszve.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szakítás sohasem kellemes, bár vannak olyan esetek, amikor jobb, ha minél előbb túlesel rajta. Viszont az is előfordulhat, hogy igazából csak első dühödben mondtad ki a végszót. Ha ez így van, ha már megbántad, hogy meggondolatlanul szakítottál, és szeretnéd visszahódítani az exedet, akkor már csak azt kell kitalálnod, miként láss hozzá, hogy lehetőleg sikerrel járj.

A szakítás után a legfontosabb teendőd, hogy mérlegelj: gyűjtsd össze a kapcsolatotok pozitívumait és negatívumait. Tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy miért szeretnéd visszaszerezni korábbi kedvesed.

Csak azért kibékülni, mert félsz a magánytól, vagy nála jobbat úgysem találsz, igen nagy hiba. Mire rendet teszel a gondolataidban, előfordulhat, hogy belátod, jobban jársz, ha új kiszemelt után nézel. Amennyiben mégsem így történik, vesd be a következő tippjeinket!

Változtass valamit a külsődön!

Valóban igaz, ha a szakítás után új frizurával leped meg magad, még a kedved is jobb lesz. Persze léteznek egyéb remek trükkök is. Ha eddig nem igazán festetted magad, most érdemes elmenned egy sminktanácsadásra, és az ott hallottakat alkalmazhatod a mindennapok során. Egy szép, natúr smink nemcsak láthatatlanná teszi a bőrhibákat, de magabiztosságot is adhat.

Elmehetsz ruhát vásárolni, sőt, még jobb, ha a legjobb barátnődet is magaddal viszed. Ha bízol az ízlésében, sokat segíthet abban, hogy valóban a legmegfelelőbb darabokat válaszd. Az is fontos, hogy a szerelmi bánatodat ne az evésbe fojtsd, mert ez esetben az alattomos plusz kilók téged sem kímélhetnek.

Hívd fel az exed!

Miután adtál egy kis időt magatoknak, hívd fel az exed telefonon. A beszélgetésetek legyen rövid, és semmiképpen sem feszült. Ne hozz fel fájó emlékeket vagy régi sérelmeket. Légy kedves, és nyugodtan mondd meg neki, hogy szeretnél vele találkozni, esetleg megihatnátok egy kávét.

Így viselkedj a találkán!

Ha szerencséd van, és az exed találkozik veled, vannak olyan dolgok, amelyeket érdemes betartanod - ellenkező esetben újra elveszítheted őt. A személyes találkozásra is érvényes az, hogy ne emlegesd a múltat, ne panaszkodj feleslegesen. Éppen ellenkezőleg: mindketten induljatok tiszta lappal! Nagy hiba elcsábítani vagy féltékennyé tenni, ezeket a trükköket semmiképpen se vesd be.

Mi lesz később?

Ha a volt párod még mindig szeret, egészen biztos, hogy a közeljövőben számíthatsz egy újabb találkozásra, és innentől kezdve minden csak rajtatok múlik. Amennyiben együtt maradtok, egy-két hónap után érdemes kitérni arra, hogy korábban mit rontottatok el, és a későbbiek során azt elkerülni. Ha mégsem így történik, és az exed visszautasít, a korábbi találkozásnak köszönhetően talán könnyebb lesz elfogadnod a döntését.

OLVASD EL EZT IS!

duzzog par lead
  • párkapcsolati probléma
  • családállítás

Ezt tedd, ha a párod szüneteltetné a kapcsolatotokat

Ezt is szeretjük