Erre számít a legtöbb férfi az első randin

Egyetértesz vele?

Az első randi alkalmával mindkét fél számít valamire. Most megtudhatod, hogy a pasik pontosan mire.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az első randik izgatottsággal vegyes félelme bizony férfioldalról is megmutatkozik. Ilyenkor az ellenkező nem tagjaiban is számos kérdés és egyúttal elvárás merül fel a személyes találkozót illetően. Nézd meg, melyek ezek, és döntsd el, hogy jogosak-e az igények!

A legjobb forma

Az első randi egyúttal az első benyomások kialakulásának ideje is, nem véletlen, hogy a férfi elvárja, hogy azt érezhesse, fontos neked ez a találkozó, és igyekszel megadni a módját.

Persze mindebbe az igényes külső is beletartozik, de azért ne ess túlzásba. Légy természetes, de dögös, és igyekezz hangsúlyozni az előnyös tulajdonságaidat, anélkül, hogy közönséges lennél. Hiszen a pasi nem egy műnőre kíváncsi, hanem az igazi énedre.

Ebben az esetben is érvényes a mondás, miszerint a kevesebb több - ezt tartsd szem előtt öltözködés és smink szempontjából is! A túlzott kacérságot és a vulgáris szereléseket tartogathatod későbbre, a lényeg, hogy megtaláld az arany középutat!

Ki vagy te?

Az első találkozó a döntő pillanat egy kapcsolat kialakulásában. Ha nem tetszik, amit itt kapsz - és ez a másik félre nézve is érvényes -, akkor nem lesz folytatás, pláne nem happy end. Fontos, hogy az együtt töltött idő alatt megismerhessen a férfi annyira, hogy kiderüljön számára, érdemes-e második randit kérnie.

Ezért nem érdemes túlzottan titokzatosnak lenned, ám az sem jó, ha pillanatok alatt kitárulkozol, és emiatt megfeneklik a beszélgetés és az ismerkedés. Hiszen ezzel kéz a kézben jár az az elvárás, hogy a pasi is kibontakozhasson, és ne érezze úgy, nem hagytad szóhoz jutni, és egyáltalán nem voltál rá kíváncsi. Arra számít, hogy mesélsz magadról, de hagyod őt is beszélni és érvényesülni.

Őszinteség

Ugyanakkor, ha nehezedre esik figyelni rá, vagy idegesítő a fickó, ne kertelj, és ne válassz kerülőutat, közöld udvarias formában, hogy nem látsz esélyt a folytatásra, és nem is akarod rabolni az idejét. De más kérdésekben is lehetsz őszinte: ha valami elismerésre méltó, illetve valamivel nem értesz egyet, nem kell eltitkolnod, hiszen ez az alapja a későbbi jó kapcsolatnak. A felszínes beszélgetésnél kicsit mélyebb társalgás a nyerő, hogy a legközelebbi alkalommal is legyen miről beszélnetek.

Budapesti randihelyszínek

A fővárosi környezet adott egy tökéletes randi megszervezéséhez. Nézd meg a legjobb helyeket, ahol garantáltan jól érzitek majd magatokat!

Szex: igen vagy nem?

A nők sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítanak a szexnek az első randi alkalmával, mint a férfiak, ugyanis inkább érzelmi oldalról közelítik meg a dolgot, mint racionális szempontból. Senkinek nem tisztje az, hogy eldöntse, ez jó-e, vagy sem, de az egészen biztos, hogy a pasik nagy része már az első találka alkalmával sem bánja, ha végül az ágyban köttök ki, sőt. Egyesek kifejezetten arra számítanak, hogy ruha nélkül végződik az este.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Azonban te ne menj bele külső nyomásra. A saját személyiségedtől függ, hogy meddig mész el, hiszen semmi nem kötelező. Ha a vonzódás részedről is megvan, és úgy gondolod, ezzel levetkőzheted kezdeti gátlásosságodat, akkor hajrá, vágj bele. Ha viszont azt gondolod, korai lenne, azzal csak még értékesebbé teszed magad a férfi szemében, hiszen a várakozás izgalmasabbá teszi a folytatást.

Ezt is szeretjük