Ez történik egy kapcsolatban, amikor senki nem látja - A párok intim, bensőséges pillanatait rajzolja le a nő

Az illusztrátor bensőséges, érzéki képeken rajzolja le a párok életének mindennapi, de nagyon is intim, fontos pillanatait.

par agyban

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Maria Uve azzal lett népszerű az Instagramon, hogy bensőséges illusztrációkat készít a párok legintimebb pillanatairól.

Ábrái azt mutatják meg, mi zajlik egy párkapcsolatban a zárt ajtók mögött, akkor, amikor senki más nem látja. Posztjai érzékiek, sokszor már-már erotikusak, és a szerelem milliónyi különböző aspektusát mutatják meg.

A párok intim pillanatairól rajzol

A művészt több mint 610 ezren követik a közösségi oldalán, az emberek ugyanis úgy érzik, könnyen azonosulnak rajzaival, mindenki átél és átélt már hasonló szituációkat, képeiről pedig erőteljesen sugároznak az érzelmek. Galériánkban legnépszerűbb, legjobb alkotásaiból válogattunk. Ezek az intim pillanatok mindenkinek ismerősek lesznek.

Nézd meg, milyen egy tartós kapcsolat a kétgyerekes apa szerint

A koreai művész jól tudja, hogy a tartós kapcsolatok miről is szólnak valójában, és bensőséges rajzokon mutatja ezt meg.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary, Instagram/maria_uve.)

Ezt is szeretjük