Mire vágyik a férfi a párkapcsolatban?
Szeretnéd tudni, férfiszemmel mi kell a boldogsághoz? Íme, a legfontosabb dolgok!

Dia

 	Szexi nő  	Mivel a pasi alapvetően vizuális típus, szereti, ha a nő nem csak az első randik alkalmával gyönyörű, de hosszabb idő elteltével is ad magára. Igazán nem nagy erőfeszítés, ha néha kiöltözöl a párodnak, és a legnőiesebb oldaladat mutatod, cserébe pedig te is szexibbnek érezheted magad!

Szexi nő

Mivel a pasi alapvetően vizuális típus, szereti, ha a nő nem csak az első randik alkalmával gyönyörű, de hosszabb idő elteltével is ad magára. Igazán nem nagy erőfeszítés, ha néha kiöltözöl a párodnak, és a legnőiesebb oldaladat mutatod, cserébe pedig te is szexibbnek érezheted magad!

Dia

SzexA szex az egyik legfontosabb része a harmonikus párkapcsolatnak. Ez nem azt jelenti, hogy ahányszor csak kedve támad a pasinak egy kis hancúrozáshoz, vele kell tartanod, de nem árt, ha a hálószobában is megtaláljátok a közös hangot.

Szex

A szex az egyik legfontosabb része a harmonikus párkapcsolatnak. Ez nem azt jelenti, hogy ahányszor csak kedve támad a pasinak egy kis hancúrozáshoz, vele kell tartanod, de nem árt, ha a hálószobában is megtaláljátok a közös hangot.

Dia

 	Játékosság  	Bár nem lehet minden közösen eltöltött perc könnyed és örömteli, a férfi számára ugyanolyan fontos, mint neked, hogy időnként egy kis játékosság is legyen a kapcsolatban.

Játékosság

Bár nem lehet minden közösen eltöltött perc könnyed és örömteli, a férfi számára ugyanolyan fontos, mint neked, hogy időnként egy kis játékosság is legyen a kapcsolatban.


Dia

VáltozatosságNem csak a hálószobai élményeket dobhatod fel azzal, ha néha különös maszkot öltesz, de a hétköznapok során sem árt egy kis változatosság. Amennyiben hajlamos vagy párodra hagyatkozni, időnkét próbálj meg te is új programokat kitalálni, hiszen neki is kell egy kis újdonság.

Változatosság

Nem csak a hálószobai élményeket dobhatod fel azzal, ha néha különös maszkot öltesz, de a hétköznapok során sem árt egy kis változatosság. Amennyiben hajlamos vagy párodra hagyatkozni, időnkét próbálj meg te is új programokat kitalálni, hiszen neki is kell egy kis újdonság.

Dia

 	Közös élmények  	Az együtt töltött idő mellett az is fontos, hogy közös élményekkel tegyétek színesebbé kapcsolatotokat. Akár izgalmas helyekre utaztok külföldön, vagy merész kalandokat próbáltok ki közösen, minden, amit együtt tapasztaltok meg, szorosabbra fűzheti a kettőtök közötti köteléket.

Közös élmények

Az együtt töltött idő mellett az is fontos, hogy közös élményekkel tegyétek színesebbé kapcsolatotokat. Akár izgalmas helyekre utaztok külföldön, vagy merész kalandokat próbáltok ki közösen, minden, amit együtt tapasztaltok meg, szorosabbra fűzheti a kettőtök közötti köteléket.

Dia

Együtt töltött időAz együtt töltött idő az, ami a kapcsolat elején egyre közelebb hoz benneteket egymáshoz. Később is nagy jelentősége van azonban, hiszen segít megakadályozni hogy eltávolodjatok egymástól, így könnyebben megőrizhetitek a harmonikus viszonyt.

Együtt töltött idő

Az együtt töltött idő az, ami a kapcsolat elején egyre közelebb hoz benneteket egymáshoz. Később is nagy jelentősége van azonban, hiszen segít megakadályozni hogy eltávolodjatok egymástól, így könnyebben megőrizhetitek a harmonikus viszonyt.

Dia

 	Sör, barátok, szabadidő  	Az ideális párkapcsolatban mindkét félnek szüksége van egy kis szabad mozgástérre, a régi barátokra, és a lazításra. Ha a pasi igényli azt, hogy hetente egyszer eljárhasson a barátaival sörözni, még nem jelenti, hogy veled ne gondolná komolyan a dolgokat.

Sör, barátok, szabadidő

Az ideális párkapcsolatban mindkét félnek szüksége van egy kis szabad mozgástérre, a régi barátokra, és a lazításra. Ha a pasi igényli azt, hogy hetente egyszer eljárhasson a barátaival sörözni, még nem jelenti, hogy veled ne gondolná komolyan a dolgokat.

Dia

Intim együttlétBár a barátok társaságára is szükség van, bőven akad olyan pillanat, amikor te vagy a középpontban. Ehhez pedig nem feltétlenül szükséges csábító vacsora, gyertyafény vagy falatnyi bugyi sem, néha mindennél többet ér a meghitt együttlét, amikor nem mentek sehová, csak otthon élvezitek egymás társaságát.

Intim együttlét

Bár a barátok társaságára is szükség van, bőven akad olyan pillanat, amikor te vagy a középpontban. Ehhez pedig nem feltétlenül szükséges csábító vacsora, gyertyafény vagy falatnyi bugyi sem, néha mindennél többet ér a meghitt együttlét, amikor nem mentek sehová, csak otthon élvezitek egymás társaságát.

Dia

 	Gondoskodás  	Egy finom reggeli vagy vacsora, valamint a megbízható női gondoskodás minden pasi számára fontos. Ez az, ami leginkább megkülönbözteti a futó kalandokat a párkapcsolattól, ne riadj hát vissza egy kis gyengédségtől, és attól sem, hogy fakanállal a kezedben próbáld lenyűgözni partnered.

Gondoskodás

Egy finom reggeli vagy vacsora, valamint a megbízható női gondoskodás minden pasi számára fontos. Ez az, ami leginkább megkülönbözteti a futó kalandokat a párkapcsolattól, ne riadj hát vissza egy kis gyengédségtől, és attól sem, hogy fakanállal a kezedben próbáld lenyűgözni partnered.

Dia

 	Partner  	A testi vonzerő mellett az is sokat nyom a latban, hogy emberileg mennyire találjátok a közös hangot. Komoly kapcsolatot ugyanis nem egy szexistennővel szeretne a pasas, sokkal inkább megértő társra, partnerre vágyik.

Partner

A testi vonzerő mellett az is sokat nyom a latban, hogy emberileg mennyire találjátok a közös hangot. Komoly kapcsolatot ugyanis nem egy szexistennővel szeretne a pasas, sokkal inkább megértő társra, partnerre vágyik.

Dia

TiszteletA pasi számára fontos, hogy párja felnézzen rá. És ez nem csak a hálószobai teljesítményre vonatkozik, de emberi, és szakmai értelemben is szeretne megfelelni. Ha úgy érzi, tiszteled őt, nem csak a hiúságát tornászhatod feljebb, de szívesebben megosztja vele gondolatait, problémáit is.

Tisztelet

A pasi számára fontos, hogy párja felnézzen rá. És ez nem csak a hálószobai teljesítményre vonatkozik, de emberi, és szakmai értelemben is szeretne megfelelni. Ha úgy érzi, tiszteled őt, nem csak a hiúságát tornászhatod feljebb, de szívesebben megosztja vele gondolatait, problémáit is.

Dia

 	Sikeres nő  	Az ideális párkapcsolatban a pasi nem kötényben és portörlővel akar látni. Fontos neki, hogy ő is felnézhessen rád, és abban, amit szeretsz, megvalósítsd önmagad.

Sikeres nő

Az ideális párkapcsolatban a pasi nem kötényben és portörlővel akar látni. Fontos neki, hogy ő is felnézhessen rád, és abban, amit szeretsz, megvalósítsd önmagad.

Dia

ÖsszeköltözésA párkapcsolat egy bizonyos fokán nem csak benned, de a pasiban is felmerül a gondolat, hogy ideje lenne, ha a nálam vagy nálad nem lenne többé kérdés. Az összeköltözés számára is fontos része a komoly kapcsolatnak, ami sokszor az első lépcsőfok a házasság és a családalapítás felé.

Összeköltözés

A párkapcsolat egy bizonyos fokán nem csak benned, de a pasiban is felmerül a gondolat, hogy ideje lenne, ha a nálam vagy nálad nem lenne többé kérdés. Az összeköltözés számára is fontos része a komoly kapcsolatnak, ami sokszor az első lépcsőfok a házasság és a családalapítás felé.

Dia

 	Házasság  	A férfi sem csak a hálószoba küszöbéig képes párkapcsolatban gondolkodni. Ha szeretné kifejezni, hogy számára te vagy az ideális partner, nem riad vissza az oltár gondolatától sem.

Házasság

A férfi sem csak a hálószoba küszöbéig képes párkapcsolatban gondolkodni. Ha szeretné kifejezni, hogy számára te vagy az ideális partner, nem riad vissza az oltár gondolatától sem.

Dia

 	Gyerek  	Bár sokan úgy tartják a férfiakról, hogy kényszeresen ódzkodnak a gyerekvállalástól, ha mindketten készen álltok a családalapításra, a pasi számára is rengeteg örömöt jelenthet az új jövevény. 	 

Gyerek

Bár sokan úgy tartják a férfiakról, hogy kényszeresen ódzkodnak a gyerekvállalástól, ha mindketten készen álltok a családalapításra, a pasi számára is rengeteg örömöt jelenthet az új jövevény.
 

Blog.hu ajánló
Fotó: