3 jel, hogy teljesen összeilletek a pároddal - A szakértő szerint sokáig együtt lesztek, ha ezek megvannak

Hétköznapiak, mégis nélkülözhetetlenek a hosszú és boldog párkapcsolathoz.

szerelmes par cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kapcsolatok elején szinte mindenkiben ott motoszkál a kérdés, hogy vajon összeillenek-e a másikkal, sokáig boldogok lesznek-e együtt. Sosem tudni ilyenkor, mi lesz a dologból, de még hónapok és évek múltán is előfordul, főleg a nehezebb időszakokban, hogy gondolkodóba esnek a felek az összepasszolást illetően.

Az, hogy egy férfi és egy nő tényleg összeillik-e, rengeteg tényezőn múlik. De van néhány olyan dolog, ami már az elején sejteti, hogy tényleg tökéletes párra talált valaki. A szakértő szerint, ha a következőket tapasztalod, biztosan sokáig együtt lesztek majd a szerelmeddel.

Ha ez megvan köztetek, biztosan összeilletek

Monique Honaman párkapcsolati szakértő az Insidernek árulta el, hogy szerinte az egyik legfontosabb jel az elfogadás. Honaman szerint minden embernél van néhány olyan apróság, ami zavarja a párjában, és ez teljesen természetes. Nem attól passzol össze két ember, hogy nincs ilyen, hiszen az lehetetlen, hanem attól, hogy elfogadják ezeket. A szakértő elmondta, hogy a legtöbben már az elején ott rontják el, hogy meg akarják változtatni a másikat. De az az igazság, hogy, ha így indul egy szerelem, annak nem lesz jó vége.

szerelmes par (2)

Át kell gondolni, hogy el tudod-e fogadni a párodat úgy, ahogy van, minden hibájával, rossz szokásával együtt. Ha mindketten őszinte igennel feleltek erre a kérdésre, akkor nagy esély van arra, hogy egymás mellett élitek le az életeteket.

Együtt töltött idő: nem mindegy, hogyan

Ha egy tökéletes, együtt töltött estéről van szó, a legtöbben romantikus vacsorára és gyertyafényre gondolnak. Valójában viszont egy erős kapcsolatban nincs ezekre mindig szükség, illetve lehetőség sem. A szakértő hangsúlyozta, hogy a hosszú ideje együtt élő pároknak vannak kötelező, alapból nem éppen szórakoztató feladataik, mint a bevásárlás vagy a takarítás. De, ha két ember tényleg mélyen és őszintén szereti egymást, akkor ezeket sem esik annyira nehezükre elvégezni együtt.

Monique Honaman szerint számos pár egyáltalán nem képes élvezni a kettesben töltött időt, sőt, néhányan kényelmetlenül is érzik magukat ilyenkor. Ha ez így van, az erős kémia sem menti meg a kapcsolatot. De, ha egy pár képes igazán élvezni egy egyszerű, beszélgetős vagy filmnézős estét, sőt, még a nagytakarítást is együtt, akkor úgy véli, ez egyértelmű jele annak, hogy összeillenek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az érzéseket vizsgáld!

A szakértő elmesélte, hogy sokan, amikor azt szeretnék megtudni, összepasszolnak-e a párjukkal, észérvekkel és túlgondolással igyekeznek ezt kideríteni. Ez viszont nem a helyes út. Ő inkább azt tanácsolja, hogy mindenki a legbelső érzéseire figyeljen, és ne az eszére hallgasson, ha erről a kérdésről van szó.

Biztonságban érzed magad mellette? El tudod képzelni, hogy tíz-húsz év múlva is együtt vagytok? Tényleg, őszintén szereted? Bármit meg tudsz beszélni vele? Ezeket a kérdéseket érdemes feltenni magadban ahhoz, hogy megállapítsd, van-e jövőtök együtt. Ha mindegyikre igen a válasz, ráadásul nem is kell ezen túl sokat törnöd a fejedet - na és a párodnak sem -, az nagyon jó jelnek számít. Természetesen rengeteg mindenen múlik, hogy egy kapcsolat mennyire lesz hosszú távú vagy boldog, de a szakértő szerint az biztos, hogy ez a három dolog nélkülözhetetlen hozzá. Ha viszont megvannak, a szerelmeseket kevésbé fenyegeti a szakítás veszélye.

Ezt is szeretjük