Három babát vesztettek el, megható döntést hozott a pár - 16 gyermeken segítettek nevelőszülőként

Lindsey Porter és férje három gyermeküket vesztették el, ezután döntöttek úgy, hogy rászoruló, árva kicsiken segítenek.

lindsey porter cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lindsey Porternek a legnagyobb álma volt, hogy anya lehessen. Amikor pedig megtudta, hogy egyik gimnáziumi tanára örökbe fogadott egy kínai kislányt, elhatározta, hogy később ő is adoptálni szeretne. Élete azonban egy ideig másképp alakult.

18 éves volt, amikor megismerkedett az akkor 24 éves Aaronnal, két év múlva pedig össze is házasodtak. A fiatal nő említette szerelmének az örökbefogadást, ekkor derült ki, hogy párja szülei ideiglenes nevelőszülők voltak, Aaron viszont nehezen élte meg ezt az időszakot, így ódzkodott az ötlettől.

A nevelőszülőség mellett döntöttek

Esküvőjük után néhány hónappal Lindsey teherbe esett, de 12 hetesen elveszették a kicsit. Második babájukat szintén a várandósság alatt veszítették el. A fiatal nő harmadik terhessége is problémás volt, és akármennyire is igyekeztek az orvosok, fiuk 22 hetesen jött a világra, és másfél órával később meghalt. A szörnyű veszteséget mindketten nehezen élték meg, és dolgozták fel, ezért megható döntést hoztak. Elhatározták, hogy örökbe fogadó szülőként, illetve nevelőszülőként rászoruló, árva gyermekeken szeretnének segíteni.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Képek: Love What Matters, Instagram/lindseylporter.

Ezt is szeretjük