Orálsuli férfiaknak
Tudd meg, mi kell a nőnek!
Szexi iskolánk első leckéje olyan alapismereteket tartalmaz, ami általában sok tapasztalat után válik gyakorlattá a férfiak számára. Lássuk, mik ezek!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nők és szemérmük íze

Ha egy nőt orálisan szeretnél kielégíteni, tisztában kell lenned azzal a ténnyel, hogy hasonlóképpen a férfi szeméremtesthez, a nőinek is van íze, illata. A női nemi szerv pH értéke alacsonyabb, mint a bőr többi része, optimális esetben 4,0 és 5,5 között mozog. A hüvelyváladék tejsavat tartalmaz, így tartják fenn az alacsonyabb értéket. Ez azért jó nekünk, mert így védekezünk a különböző baktériumok ellen, amelyek csúnya betegségeket okozhatnak. Ezért a kicsit kesernyés íz a lábunk között. Természetesen ez egyénileg változó, mint általában minden más.

Vigyázz a nyelvedre!

Igen, mert az lehet kemény és puha, mint a péniszed, sőt lehet akár száraz is, ha nem figyelsz a nyálelválasztásodra. Vegyük sorba ezeket a problémákat. A keményen, teljesen feszesen tartott nyelvvel végzett technika nem minden esetben okoz élvezetet. A csikló és környéke úgy lett kitalálva, hogy szeretettel és gyengédséggel legyen elhalmozva, ezért a keménység száraz nyelvvel akár fájdalmas is lehet. Épp ezért, próbáld lazábbra engedni a nyelved, és közeledj gyengéden az objektumhoz. A legjobb módszer egyébként, ha megkérdezed a kedvesed, hogyan szereti.

Ne higgy a pornófilmeknek!

Sok férfi úgy gondolja, hogy a pornófilmeken látott orális szex a valóságban is úgy van rendjén. Namármost ez egy óriási tévedés. Amikor a pornószínésznő olyan szélesre tárja a lábait, hogy egy tornászolimpikon is megirigyelné, közben pedig a férfi jó feszes nyelvvel érinti elfordított fejjel, az biztos, hogy nem a lánynak, hanem inkább az operatőrnek jó. Épp így nem annyira élvezetes az erőszakos közeledés, a gyors és folyamatos nyelvcsapás és a pumpálás szerű kézmozdulat sem.

Higiénia

Amikor hozzálátnál a feladathoz, ne felejts el semmiképp kezet mosni! Egyes kutatások szerint a kéz bőrén jóval több baktérium tanyázhat, mint egy cipőtalpon! Valószínűleg sokáig és sokszor szeretnéd kedvesed szájjal érinteni, ezért nem jó, ha egy csúnya fertőzés miatt kényszerpályára kell állítanod egy időre. A másik nagyon fontos, higiéniához tartozó dolog a szakáll kérdése. A szúrós borostát egyik lány sem szereti, ezért inkább vagy borotválkozz meg alaposan, vagy hagyd hosszabbra arcszőrzeted. Ezért nagyon hálásak tudunk lenni.

Három fontos dolog az alapokhoz

  1. Ne gondold azt, hogy a lánynak úgy jó, ahogy te szereted, ha orálisan kielégít.
  2. Az a szerető, aki lepedővirtuóznak képzeli magát, általában jobban tudja, mi kell a nőnek. A legjobb szerető tehát az a zöldfülűnek tűnő bölcs úriember, aki megkérdezi, hogyan szeretné a partnere.
  3. Ne fukarkodj a nyáladdal. Amit általában lenyelsz, azt most nyugodtan engedd, hadd folyjon.
A folytatásban végigvesszük a testhelyzeteket és a technikákat. Készülj, hogy még több élvezetet okozhass szerelmednek!
Ezt is szeretjük