18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Miért imádja a férfi az orális szexet? (18+)
A női comb érzéki titkain túl a pasi nagy kedvence, amikor a buja ajkak ejtik rabul férfiasságát. Tudd meg, miért!

A férfi hálószobatitkait illetően nem az anális szex imádata az egyetlen kimeríthetetlen fejezet. A csók, amivel ölét illeted, az egyik legforróbb kedvesség, amivel egyenesen a szíve csücskébe, a szexuális gyönyör piedesztáljára lophatod magad. Az orális szex fűszere a testi szerelemnek, és nagy kedvence nem csak a nőnek, de a pasinak is.

Saját gyönyör

Az önzetlenül adott és önzően átélt gyönyör édes és csábító férfiszemmel, mert ezalatt a röpke pár perc alatt nem kell másra gondolnia, csak magára. A simogatások, a gyengédség és az elmaradt előjáték miatti panasznak itt helye nincs, mert a szájjal adott kéj csak a férfiról szól.

Amikor a játékos női ajkak meztelen felsőtestének domborzatán határozottan lefelé veszik az irányt, a pasi megkönnyebbül és hátradől, mert tudja, hogy ezúttal a félelmek parkolópályára kerülnek: nem kell attól tartania, hogy nem tud kielégíteni. Az orális szexben nincs rövid vagy hosszú menet, csak élvezet, és végre nem kell a vágytól elhomályosult gondolatait kantárszáron tartva visszarángatnia, hogy ő legyen az első befutó.

Csábító ajkak

A zavartalan gyönyör megmelengeti a férfilelket, azonban nélküled az egész akár lehetne egy esti pornós mozizás is. Az orális szexhez kell a nő is, az ölre boruló izgató lobonc, a kerekded hegycsúcsként domborodó popsi, és mindenekelőtt természetesen az igéző ajkak. Száddal ugyanis nemcsak a forró flört pillanataiban nyűgözheted le a pasit, de hódol ő az ajak buja ívének minden pillanatban, hiszen finom vonalával sejtelmesen megidézi a női nemi szervet. Különös formája tehát ez a gyönyörnek, amikor a szerepek egy pillanatra megfordulhatnak, és nem a férfi tesz téged magáévá, hanem teljes mértékben te irányítasz. A gyönyörfakasztó csók pillanata az, amikor a férfi egészen a tiéd, és ez a kéjes nőuralom egyáltalán nincs ellenére.

Ha kíváncsi vagy rá, hogyan lehetsz tökéletes az orális szexben, olvasd el cikkünket!

Kutató tekintet

Ami pedig a pornót illeti, a pasi nemcsak a villódzó képcsövek kétdimenziós tolmácsolásában szereti nézni a szexet: legalább annyira kedvét leli abban, ha férfiasságának megdicsőülését követheti figyelemmel. Mert amikor minden erőddel péniszére koncentrálsz, akkor a férfi néz és gyönyörködik, de nem csak benned, hanem saját élvezetében is. Amikor száddal kényezteted, garantáltan nem kell attól tartanod, hogy délceg izgalma köddé foszlik: az orális szex édes törődés a férfi önbizalmának.

Kölcsönös örömök

A dolog szerencsére nem ilyen egyoldalú, a legtöbb pasi ugyanis szenvedélyesen rajong a buja combokkal keretezett fennsíkért, legyen az bozótos vagy kopár. A férfi nem elégszik meg egyszerűen azzal, hogy szerszámával gyönyört okoz: ízlelni, kóstolni akarja a női kéjt. Ezért cserébe azonban elvárja, hogy te is hasonló átéléssel és lelkesedéssel kezeld legbecsesebb testrészét, és ne csak az ő kedvéért ragadd meg a sátor cölöpjét. Attól a pillanattól kezdve ugyanis, hogy a komisz gyerkőc rádöbben arra, hogy neki valami olyan van a nadrágjában, ami a nőnek nincs, szeme fénye lesz ez a szerszám, és később elvárja, hogy a nő hozzá hasonlóan csodálja testének legfőbb ékét.

Ha tehát szeretnéd valóra váltani a férfi egyik legfőbb vágyát, leld örömödet párod gyönyörében!

Az orális szex csak akkor lehet igazán élvezetes, ha nem csak arra figyelsz, hogy milyen technikai trükköt kell bevetni a maximális kéj érdekében, hanem pároddal együtt éled át minden percét.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük