18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ezt rontja el a legtöbb férfi, amikor nyelvvel kényezteti a párját: női vélemények (18+)
Szétnéztünk a netes fórumokon, mire panaszkodnak legtöbben.

Az orális szex olyan csemege a szexualitásban, amit sokan adnak és fogadnak szívesen, ám sajnos nem mindenki találja el, hogyan is csinálja jól, aki pedig kapja, nem találja a módját, hogyan adhatna ennek hangot. Ilyenkor a legnagyobb hiba a hallgatás. Valahogy finoman mindenképpen érdemes a partner tudtára adni, hol hibázik.

A legjobb, ha dicséret is kíséri mindezt, hiszen ha más nem is stimmel, a szándékot mindenképpen jó pozitívan értékelni, illetve trükkös megoldás lehet a hibák felsorolása helyett elmondani, hogy mi esne igazán jól, hiszen ha a partner tudja ezt, valószínűleg örömest követi majd az instrukciókat.

Bátran fel kell tehát szólalni a valódi élvezet érdekében, nem félve a partner reakciójától. Az ilyesmi természetes, mivel a férfinak és a nőnek meg kell tanulnia a másik működését, így fejlődhet csak igazán a szexualitás olyanná, ami elégedettséget hozhat.

A leggyakoribb férfihibák az orális szexben

A következő pontokban olyan gyakori hibákat szedtünk össze netes fórumokról, amelyeket sok férfi elkövet orális szex közben.

Borosta

Az arcszőrzet a férfiarc természetes velejárója, mely akár egyetlen nap alatt is frissen borotváltból szúrós borostává nőhet vissza. A férfiaknak ügyelniük kellene arra, hogy a borosta ne szúrja a nő intim részeit, hiszen ez a kellemetlenség folytonosan kizökkentheti a nőt.

Túl közvetlen ingerlés

Sok férfi nyomógombként startol a csiklóra, holott ez egy igen érzékeny szerv, amelyet nem szabad túl direkt ingerlésnek kitenni. Különösen a csikló hegyének megcélzása okozhat villámcsapásszerű érzést a nőben, és nem ajó értelemben. Inkább a közvetlen környékét, vagy magát a klitoriszt csak nagyon enyhén szabad kényeztetni, majd fokozatosan erősíteni, mert hiába síkos a nyelv, az erőteljes kezdő mozdulatok nem nyerők.

Széles repertoár, ami sehová sem vezet

Gyakori hiba, hogy a férfiak szeretnének igen széles repertoárt felvonultatni orális szex közben, aminek következtében hol itt, hol ott, és legfőképpen váltogatott ritmusban kényeztetik párjukat. Érdemes inkább egy-két módnál és feltétlenül azonos ritmusnál maradni, hogy a nő orgazmusa valóban bekövetkezzen - máskülönben sajnos erre kicsi az esély.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük