Az egyik legszexibb tevékenység közben fotózzák a pasikat - Az Insta-profil, amiért 1,2 millióan rajonganak

Az Instagram-profil a világ minden tájáról gyűjt lesifotókat a férfiakról, akiket az egyik legszexibb tevékenység közben örökítenek meg az emberek.

olvaso ferfiak cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Instagramon görgetve számtalan különböző fotóba, posztba vagy profilba botlik az ember, amelyeken a legtöbbször gyorsan továbbfut a szeme.

Vannak viszont olyanok, amik szinte azonnal felkeltik a netezők figyelmét. A következő profil már 1,2 millió követővel rendelkezik, és nem is véletlenül.

Szexi pózban fotózzák a férfiakat

A Hot Dudes Reading nevű oldal olyan fotókat gyűjt, amelyek sokak szerint az egyik legszexibb tevékenység, azaz olvasás közben örökítik meg titokban a férfiakat a tömegközlekedésen, a kávézókban vagy az utcán. Bárki beküldhet nekik képeket, aki elég szemfüles, és hasonló lesifotót készített. A felvételek pedig általában hatalmas sikert aratnak, és sokszor humoros, kacérkodó megjegyzésekkel kerülnek ki az oldalra. A profil persze nemcsak arra jó, hogy az emberek legeltessék a szemüket a jóképű pasikon, hanem arra is, hogy szokatlan formában népszerűsítse az olvasást. Mostanában ugyanis nagyon ritkán látni telefon helyett könyvet az utazók kezében.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Képek: Instagram/hotdudesreading.

Ezt is szeretjük