Az egyik legszexibb tevékenység közben fotózzák a pasikat - Az Insta-profil, amiért 1,2 millióan rajonganak
Az Instagram-profil a világ minden tájáról gyűjt lesifotókat a férfiakról, akiket az egyik legszexibb tevékenység közben örökítenek meg az emberek.

olvaso ferfiak cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Instagramon görgetve számtalan különböző fotóba, posztba vagy profilba botlik az ember, amelyeken a legtöbbször gyorsan továbbfut a szeme.

Vannak viszont olyanok, amik szinte azonnal felkeltik a netezők figyelmét. A következő profil már 1,2 millió követővel rendelkezik, és nem is véletlenül.

Szexi pózban fotózzák a férfiakat

A Hot Dudes Reading nevű oldal olyan fotókat gyűjt, amelyek sokak szerint az egyik legszexibb tevékenység, azaz olvasás közben örökítik meg titokban a férfiakat a tömegközlekedésen, a kávézókban vagy az utcán. Bárki beküldhet nekik képeket, aki elég szemfüles, és hasonló lesifotót készített. A felvételek pedig általában hatalmas sikert aratnak, és sokszor humoros, kacérkodó megjegyzésekkel kerülnek ki az oldalra. A profil persze nemcsak arra jó, hogy az emberek legeltessék a szemüket a jóképű pasikon, hanem arra is, hogy szokatlan formában népszerűsítse az olvasást. Mostanában ugyanis nagyon ritkán látni telefon helyett könyvet az utazók kezében.

Képek: Instagram/hotdudesreading.

Ezt is szeretjük