Milyen színű a szemed? Ez a legjobb tulajdonságod nőként
Minden szín más előnyöket rejt. Tudd meg, miben vagy a legjobb a szemszíned alapján!

Dia

	Barna szem	A barna szeműekre az mondják, hogy jó vezetők, annak ellenére, hogy nincsenek állandóan a középpontban. Ez a szemszín erőt és dominanciát képvisel, így nemcsak a barátok, hanem a munkatársak is szívesen kapcsolódnak hozzájuk. A barna szemű nők legjobb tulajdonságai, hogy megbízhatóak, szenvedélyesek és játékosak.	 

Barna szem

A barna szeműekre az mondják, hogy jó vezetők, annak ellenére, hogy nincsenek állandóan a középpontban. Ez a szemszín erőt és dominanciát képvisel, így nemcsak a barátok, hanem a munkatársak is szívesen kapcsolódnak hozzájuk. A barna szemű nők legjobb tulajdonságai, hogy megbízhatóak, szenvedélyesek és játékosak.
 

Dia

	Kék szem	A kék szem, főleg, ha szőke hajjal párosul, sokszor előítéletet szül a bagatell viccek miatt. Pedig a butuska skatulyába egyáltalán nem fér be ez a szemszín, hiszen tulajdonosaik általában amellett, hogy intelligensek, igazán erős egyéniségek is. Állítólag nemcsak a fájdalmat, hanem az alkoholt is jobban bírják. A kék szemű nők legjobb tulajdonságai, hogy kiegyensúlyozottak és érzékenyek.

Kék szem

A kék szem, főleg, ha szőke hajjal párosul, sokszor előítéletet szül a bagatell viccek miatt. Pedig a butuska skatulyába egyáltalán nem fér be ez a szemszín, hiszen tulajdonosaik általában amellett, hogy intelligensek, igazán erős egyéniségek is. Állítólag nemcsak a fájdalmat, hanem az alkoholt is jobban bírják. A kék szemű nők legjobb tulajdonságai, hogy kiegyensúlyozottak és érzékenyek.

Dia

	Zöld szem	A zöldről úgy tartják, ez a legkreatívabb szemszín. A zöld szemben egyesül a kék és a barna több tulajdonsága is: a szem dominanciát, erőt sugároz, és általában energikus személyiséget rejt. A zöld szemű nők legjobb tulajdonságai, hogy jóindulatúak és ambiciózusak.

Zöld szem

A zöldről úgy tartják, ez a legkreatívabb szemszín. A zöld szemben egyesül a kék és a barna több tulajdonsága is: a szem dominanciát, erőt sugároz, és általában energikus személyiséget rejt. A zöld szemű nők legjobb tulajdonságai, hogy jóindulatúak és ambiciózusak.

Dia

	Szürke szem	A legtöbben azt hiszik, hogy a szürke szemmel megáldottak jelleme változó, holott arról van szó, hogy ők azok, akik jól alkalmazkodnak. Bár néha bizonytalanok, ha valamit elhatároztak, céltudatosak, megfontoltak lesznek. A szürke szemű nők legjobb tulajdonsága, hogy nagyon sok energiát fektetnek abba, amit szeretnének elérni. Éppen ezért jó barátok és stabil társak ők.

Szürke szem

A legtöbben azt hiszik, hogy a szürke szemmel megáldottak jelleme változó, holott arról van szó, hogy ők azok, akik jól alkalmazkodnak. Bár néha bizonytalanok, ha valamit elhatároztak, céltudatosak, megfontoltak lesznek. A szürke szemű nők legjobb tulajdonsága, hogy nagyon sok energiát fektetnek abba, amit szeretnének elérni. Éppen ezért jó barátok és stabil társak ők.

Dia


            	Fekete szem
            	A fekete szemű nők szeretik a szabadságot és az izgalmakat, de párkapcsolatban odaadóak és hűségesek, munkában pedig jó csapatjátékosok. Legjobb tulajdonságuk a szemszínük alapján az, hogy erős jelleműek és megbízhatóak. 

Fekete szem

A fekete szemű nők szeretik a szabadságot és az izgalmakat, de párkapcsolatban odaadóak és hűségesek, munkában pedig jó csapatjátékosok. Legjobb tulajdonságuk a szemszínük alapján az, hogy erős jelleműek és megbízhatóak. 

Ezt is szeretjük
Szerző: Jenei Gréta
Fotó: