7 női dolog, amit imádnak a pasik

Ettől nőiesnek látnak

Gesztusok, apróságok, külső és belső tulajdonságok is meghatározzák a nőiességet.

Dia


            	Ápoltság
            	Lehet egy nőnek bármilyen divatos az öltözéke, lehet akármilyen szép, ha nem ápolt, nem is lehet nőies. Tiszta és puha bőr, rendben tartott körmök, szép kéz, jó illat. Ezek alapvetőek a nőiesség szempontjából.

Ápoltság

Lehet egy nőnek bármilyen divatos az öltözéke, lehet akármilyen szép, ha nem ápolt, nem is lehet nőies. Tiszta és puha bőr, rendben tartott körmök, szép kéz, jó illat. Ezek alapvetőek a nőiesség szempontjából.

Dia

	Szép haj	Az ápoltsághoz is lehetne sorolni, mégis külön kategóriát képezhet, ugyanis a hajviselet üzenetet hordoz magában. A hosszú tincsek, a hullámok, a bolondos fürtök vagy a szexi esésű rövid frizurák mind nőiességet sugároznak.

Szép haj

Az ápoltsághoz is lehetne sorolni, mégis külön kategóriát képezhet, ugyanis a hajviselet üzenetet hordoz magában. A hosszú tincsek, a hullámok, a bolondos fürtök vagy a szexi esésű rövid frizurák mind nőiességet sugároznak.

Dia

	Igényes öltözködés	A nőies nő szeret öltözködni, szeret ruhákat vásárolni, és tetszeni akar. Érdekli a divat, de mindig a jó ízlés határain belül választja ki a gardróbjába kerülő darabokat.

Igényes öltözködés

A nőies nő szeret öltözködni, szeret ruhákat vásárolni, és tetszeni akar. Érdekli a divat, de mindig a jó ízlés határain belül választja ki a gardróbjába kerülő darabokat.

Dia

	Szexi fehérneműk	A nőiesség egyik alapköve, hogy a ruha alatt megbújó fehérnemű is csinos és szexi legyen. A férfiak nagy többségénél a csipkés a favorit.

Szexi fehérneműk

A nőiesség egyik alapköve, hogy a ruha alatt megbújó fehérnemű is csinos és szexi legyen. A férfiak nagy többségénél a csipkés a favorit.

Dia

	A női táska	A női táska örök rejtély a férfinem számára, és alapvető tartozéka is a nőnek, hiszen a mindentudó retikül nélkül a nő nem is lenne igazán nőies.

A női táska

A női táska örök rejtély a férfinem számára, és alapvető tartozéka is a nőnek, hiszen a mindentudó retikül nélkül a nő nem is lenne igazán nőies.

Dia

	Apró gesztusok	Egyéntől függ, kinek milyen kis aprósága van, amit, ha elfelejtkezik magáról, elkezd csinálni. Ilyen lehet például a haj csavargatása, amit egyébként sok férfi szexinek tart, ezáltal nőiesnek is.

Apró gesztusok

Egyéntől függ, kinek milyen kis aprósága van, amit, ha elfelejtkezik magáról, elkezd csinálni. Ilyen lehet például a haj csavargatása, amit egyébként sok férfi szexinek tart, ezáltal nőiesnek is.

Dia

	Tipikus női szokások	Bár a férfiakat néha bosszantja, mégsem látnák nőiesnek a párjukat annyira, ha tíz perc alatt elkészülne, és nem kellene neki egy óra, vagy ha egy utazásra nem több bőrönddel indulna. Ezek tipikusan női dolgok, és ha nem lennének, hiányoznának.

Tipikus női szokások

Bár a férfiakat néha bosszantja, mégsem látnák nőiesnek a párjukat annyira, ha tíz perc alatt elkészülne, és nem kellene neki egy óra, vagy ha egy utazásra nem több bőrönddel indulna. Ezek tipikusan női dolgok, és ha nem lennének, hiányoznának.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: