18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legvadítóbb női szexpraktika (18+)
A férfi szerint
A rafinált, csipkés bugyitól a vibrátorig széles a szexi női trükkök tárháza. Tudd meg, melyek a férfi kedvencei!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csajszi szexpraktikák

A lányok, a lányok, a lányok: mi minden ökörségre nem képesek csak azért, hogy a pasi felfigyeljen rájuk! Kérdem én: kényelmes a tűsarok? Fájdalommentes a mellplasztika? A fogyókúra meg az élvezet netovábbja, hát nem?

Feladják magukat, a büszkeségüket, néha még a józan eszüket is, csak azért, hogy imponáljanak! Az ember néha elbizonytalanodik: most akkor ki udvarol kinek? Legyünk őszinték, a lengőbordák kiapplikálása nem egyenlő azzal, hogy veszek egy csokor virágot.

Ugyanez érvényes a szexre is. Képes lenne a férfi beöltözős játékokkal szórakoztatni ellenfelét a szerelmi birkózások közepette? Legyantázni a mindenét? Bilinccsel magát az ágy lábához kötözni? És kérem, van, amelyik praktika működik! Ímhol közülük négy.

Hacukák

Töredelmesen bevalljuk, tisztelt bíróság: néha elkalandozik a gondolata a férfinak. Vannak – hömm – vágyaink, no. Kiskamaszként például a Disney rajzfilmek nagyszemű főhősnőiről nem feltétlenül a mesés rész villant be, inkább holmi romantikus képzelgések fészkelték magukat a fejbe. Szexi tanítónénik, ha egyszer a fejünk padlására tévednétek!

A lényeg, hogy áldott a lány, aki törékeny, viaszfehér testét a koszos, nagyfogú vágyálmoknak felkínálva lesz áldozatává a kannak.

Bilincsben

Kis rabszolgalánykák, pisla, potenciális Isaurái a testiségnek: bár lennétek többen! Van abban valami végtelenül felkorbácsoló, amikor a lány önként kikötözve, a durva testiség árnyékában piheg. Bársony bélésű kalodái ezek a léleknek, merthogy:

  1. édes istenem, mire nem képes ez a kisangyal azért, hogy nekem jó legyen; illetve
  2. kedves közönség, itt durva, iszamos szex várható, pillanatokon belül.

Hiába, bilincsben a szív.

Elemes nyuszi

Apró, mégis ügyes húzás. Nyilván nem csak nekünk jó, amikor a testiségre ekképp kerül fel a pont: vibrátor, fürge ujjak. Forró matatás az orrunk előtt - a vidámkodás zenitjéről integet a lány. Pajkos ujjacskák vándorúton, nagy szemek párával eltelve, hülye, aki erre nem indul be.

Megleplek, lánnyal

Oké, nyilván kispadon kushadó ábránd marad a legtöbbször – egyes kislányok azonban nem átallnak a pasi kedvéért két pályán játszani egyszerre. Ezek az asszonykák felismerték, hogy a pasi, az bizony többlaki lény. Nem tehet róla, de szüksége van a cicire, biológiai bizé ez, heréléssel megszüntethető ugyan, no, de hát mégis. Hát nemár’.

Másik lánnyal meglepni a férfit: ajándék. Veszélyes, mint Tréfi ajándékdoboza, érzéki, mint az eper meg a tejszín együtt. Akik eljutnak odáig, hogy egy ilyen meglepetésből épp szívvel, kiélt vágyakkal keverednek ki, azok megértek a világmindenség csókjára.

Azokat, miközben bülbülszagú selyemzsinórral egybekötözte, nem vitás, hogy még homlokon is pusszantotta a Kaporszakállú Jóisten.
Ügyes trükk - szó, mi szó -, de nincs benne a kölköknek összerakott bűvészdobozban. Magasabb fok, high level, 69. szint.

Ezt is szeretjük