Képek! Ezeket a ruhafazonokat imádják a pasik a nőkön
Megkérdeztük
Öltözz így, és begyűjthetsz pár elismerő pillantást.

Dia

	A térd feletti hosszúságú ceruzaszoknya elegáns és rendkívül nőies.	-  A szűk szabású szoknya jön be leginkább, mert csinos benne a nők feneke. (Balázs, 30)

A térd feletti hosszúságú ceruzaszoknya elegáns és rendkívül nőies.
-  A szűk szabású szoknya jön be leginkább, mert csinos benne a nők feneke. (Balázs, 30)

Dia

	Hasonlóan a ceruzaszoknyához, az ceruza fazonú egyberuhák is nagyon csábosak.	- Imádom, amikor a barátnőm ilyen ruhát vesz fel, mert a testéhez simul. Legszívesebben le sem venném róla a szemem. (Máté, 20)

Hasonlóan a ceruzaszoknyához, az ceruza fazonú egyberuhák is nagyon csábosak.
- Imádom, amikor a barátnőm ilyen ruhát vesz fel, mert a testéhez simul. Legszívesebben le sem venném róla a szemem. (Máté, 20)

Dia

	Skinny farmer	A férfiak kedvenc női farmerfazonja a skinny farmer, vagyis teljesen szűk szárú.	- Szerintem a kerek popsin, formás combokon nagyon jól tud állni egy ilyen szűk farmer. (Dani, 27)

Skinny farmer

A férfiak kedvenc női farmerfazonja a skinny farmer, vagyis teljesen szűk szárú.
- Szerintem a kerek popsin, formás combokon nagyon jól tud állni egy ilyen szűk farmer. (Dani, 27)

Dia

	A miniruhák, melyek deréktól bővülnek, nemcsak bájosak, de szexisek is, a pasik odavannak értük.	- Miniszoknya, miniruha, nekem mindegyik tetszik, szerintem minden mennyiségben jöhet bármi, ami mutatja a csinos formákat. (Zoli, 29)

A miniruhák, melyek deréktól bővülnek, nemcsak bájosak, de szexisek is, a pasik odavannak értük.
- Miniszoknya, miniruha, nekem mindegyik tetszik, szerintem minden mennyiségben jöhet bármi, ami mutatja a csinos formákat. (Zoli, 29)

Dia

	A leggings a pasik nagy kedvence a nőkön.	- Nekem a fekete és a farmerszerű leggingsek tetszenek a legjobban a nőkön. Ha a barátnőm ilyet vesz fel, nem maradhat sokáig rajta... (Gábor, 26)

A leggings a pasik nagy kedvence a nőkön.
- Nekem a fekete és a farmerszerű leggingsek tetszenek a legjobban a nőkön. Ha a barátnőm ilyet vesz fel, nem maradhat sokáig rajta... (Gábor, 26)

Dia

	A csipkés ruhák nőiesek, és van bennük egyfajta titokzatosság, amiért bolondulnak a pasik.	- Nekem nagyon bejön, ha egy nő ilyet vesz fel, és a fekete csipke fehérneműk is szexisek. (Tamás, 31)

A csipkés ruhák nőiesek, és van bennük egyfajta titokzatosság, amiért bolondulnak a pasik.
- Nekem nagyon bejön, ha egy nő ilyet vesz fel, és a fekete csipke fehérneműk is szexisek. (Tamás, 31)

Dia

	Végül, de nem utolsósorban pedig, ami nélkül a fentiek fabatkát sem érnének, a magas sarkú cipő.	- Egészen máshogy nézek egy nőre, aki magassarkúban jár, mint arra, aki laposban. Szerintem ez nagyon-nagyon szexi. (Ádám, 28)

Végül, de nem utolsósorban pedig, ami nélkül a fentiek fabatkát sem érnének, a magas sarkú cipő.
- Egészen máshogy nézek egy nőre, aki magassarkúban jár, mint arra, aki laposban. Szerintem ez nagyon-nagyon szexi. (Ádám, 28)

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: