18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 tipikus női hiba, amivel tönkreteheted a kapcsolatodat

Egy hosszú viszonyt még a pasi sem rúg fel szívesen. Tudd meg, mi az, amivel mégis elkergetheted!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megeshet, hogy egy szép napon arra ébredsz, hogy ez a hajó már régen a kietlen vizek hullámait szeli, és kár érte könnyeket hullatni. Ha egyáltalán bárki elérzékenyedik, amikor egy hosszas veszekedésekkel tarkított párkapcsolat végén a férfiú vissza sem nézve izomból becsapja maga után az ajtót. A balhé azonban nem mindig húzódik.

Megesik, hogy K.O.-val végződik a meccs, te pedig a döntő pillanatban csak pislogsz, és nem is sejted, hogy voltaképpen te kezdeményezted a finálét. A rossz időzítés örök vétek, amit néhány baki képes még tovább fokozni. Íme, néhány hétköznapi tulajdonság, mely mindenképp lecsapja a biztosítékot a pasinál.

Hiszti, az örök tabu

A kapcsolatok elejére nagyon is jellemző a harmónia és a kiegyensúlyozottság. Ilyenkor mindkét fél a legjobb arcát mutatja, a baj csak akkor jön, amikor szépen lassan előbújnak a kevéssé kellemes tulajdonságok. Ha listát kellene készíteni, akkor a férfiak papírján a női hiszti biztosan előkelő helyen szerepelne.

A hisztéria mindennapos probléma, és nem csak a nők, de legalább annyira a férfiak esetében is. Minden férfi számára ismerős, amikor a nő szinte mindenben hibát keres, és hiába a rózsa, az ajándék vagy az elefánt a porcelánboltból, a manus akár meg is feszülhet, akkor sem tud mosolyt csalni kedvese arcára. Hölgyeim, hasonló helyzetben a mentő megoldás egy beszélgetés, nem pedig a szurkálódó hiszti, ami mindent érint, csak éppen a probléma valós tárgyát nem.

Tűsarkúval a férfi lelkén

Bár vannak férfiak, akik szeretik az erős, uralkodó nőket, jobb, ha tudod, hogy a legtöbb hím nem ebbe a kategóriába tartozik. Nincs az a bolond, aki mosolyogva adná egy tűsarkakon tipegő párduc kezébe a kormányt, azt többnyire erőnek erejével ragadják magukhoz a telt keblű hölgyek, egyetlen vöröslő ajakvillantással.
Freud a megmondhatója, a férfi egójára nem árt vigyázni.

Az emancipáció nem szerepcserét jelent, hanem egyenjogúságot. Ha tehát nem szeretnéd, hogy partnered férfiasságát féltve meneküljön el kapcsolatotokból, semmi esetre se cseréld a szoknyát nadrágra. A női bájnak hihetetlen hatalma van, élj hát vele. Jobban működik, mint egy odavakkantott utasítás.

Ápolatlanság

Igen kényes téma, amit sokan inkább a férfiakra tartanak érvényesnek, pedig előfordulhat a nők esetében is. Sokszor ugyanis a kezdeti, szorgalmas borotválkozás után lanyhul a kedv, és bizony egyre gyakrabban felüti fejét itt-ott egy kis pamacs. Egy dologban biztos lehetsz: a drágám, én így is szeretlek nem igaz. Igen taszító, ha a szeretett nő már nem szeretné kívánatossá és illatossá varázsolni magát.

Ne csodálkozz, ha egykor még saját konyhádban sem voltál hajlandó smink és csábító alsónemű nélkül létezni, macinaciban és foltos trikóban pedig többé nem tudod meghódítani a pasit, aki egykor a roskadozó lábakon álló ebédlőasztalra repített, amint megperdült a kezedben a fakanál.

Póráz

Talán minden eddiginél nagyobb vétek, ha apró, rafinált szabályokkal korlátozod állítólag hőn szeretett és becsült párod, megvonva tőle a külön töltött idő legkisebb lehetőségét is. Sok nő képtelen véka alá rejteni túlzott féltékenységét. Ha téged is kínoz minden egyes pillanat, amit távol kell töltened párodtól, próbáld meg racionálisan átgondolni, hogy erre van-e okod.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ha párod megbízható és minden helyzetben őszinte hozzád, akkor ne korlátozd fölöslegesen, ezzel ugyanis éppen az ellenkezőjét érheted el annak, mint amit szeretnél. A pasi nem akkor lesz hűséges, ha minden erőddel megpróbálod magad mellett tartani, hanem, ha még egy részeges pasibuli után is örömmel tér haza hozzád, mert tudja, hogy néha még ez is belefér.

Ezt is szeretjük