"Rossz férfihoz mentem hozzá" - Nők vallomásai a megcsalás igazi okáról
Sokszor komoly, régóta fennálló problémák rejtőznek a háttérben.

megcsalas cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rengeteg párkapcsolat megy tönkre amiatt, hogy az egyik fél félrelépett. Ez ugyanis talán az egyik legnehezebben megbocsájtható dolog két ember között, sokszor ráadásul a megcsalt fél egyáltalán nem is érti, hogy történhetett ez meg, miért lett hűtlen a párja.

A legtöbben úgy érzik, hiányzik valami a kapcsolatukból, vagy esetleg elmúlt a szerelem, a szenvedély, ezért más partnernél keresik. De persze vannak más, súlyos indokok is, most pedig néhány nő őszintén vallott ezekről.

Magány és megalázó bánásmód

Az egyikük például úgy érezte, a párja nem figyel eléggé oda rá, a másik férfi viszont szinte rajongott érte, és nem tudott ellenállni.

- Magányos voltam. A párom és én régen együtt dolgoztunk, így szinte minden percünket együtt töltöttük, és elválaszthatatlanok voltunk. De aztán engem áthelyeztek, és már alig láttam őt. Egyre többet voltam egy munkatársammal, aki mellesleg szintén kapcsolatban élt, de ez egy idő után nem érdekelt, mert nem tudtam nemet mondani. Imádtam, hogy figyel rám és odáig van értem, és rájöttem, hogy csak ez kellett nekem. Beismerem, szörnyű ember vagyok, és nem érdekelt, hogy kit bántok meg, csak önmagamra koncentráltam - mesélte egy fórumon az egyik kommentelő. Egy másikuk pedig szintén olyan férfit keresett, aki szépnek és kívánatosnak látja őt, de sajnos jóval súlyosabb ok miatt.

megcsalas 1

- A partnerem folyamatosan azt mondogatta nekem, hogy nem vagyok elég jó, csúnya vagyok, sőt, undorítónak nevezett, de ami a legdurvább, hogy amikor szexeltünk, mindig úgy kellett csinálnunk, hogy ne lássa az arcomat, ha pedig mégis így volt, eltakarta vagy elfordított. Vagy bekapcsolta a pornót, és azt nézte. Aztán találkoztam egy férfival, aki szerint gyönyörű és csodálatos voltam. Meghallgatott, simogatott, megcsókolt, és tényleg rajongott értem. Nem álltam ellen, de szerintem ezért senki nem is hibáztathat - mesélte el történetét egy másik felhasználó.

Amikor a szex a hibás

Sokszor előfordulnak azonban egyszerűbb okok is, mint például az, hogy nem működik a szex.

- Egyszerűen nem működött köztünk a kémia. Soha nem akart szexelni velem, akárhogy is próbálkoztam. Bevetettem a szexi fehérneműt, de ő csak visszafordult a számítógépéhez. Később szakítottunk is, én pedig csak azt bánom, hogy nem korábban történt a dolog - mesélte egy másik nő.

megcsalas 2

- 17 éves korunk óta voltunk együtt, és volt is egy csomó figyelmeztető jel, hogy nem kellene hozzámennem, mégis megtettem. Miután gyermekünk született, folyamatosan visszautasított, és eljött az az idő, amikor egy évben egyszer feküdtünk le egymással, ráadásul csók és ölelkezés nélkül. Amikor már 18 hónapja külön ágyban is aludtunk, meguntam és félreléptem. Azóta sem bántam meg, mert a válás óta ezzel a férfival vagyok, és végre tudom, milyen az igazi szerelem.

Van, hogy csak nem működik a házasság

 - Egyszerűen rossz férfihoz mentem hozzá. Tudtam ezt akkor is, de régóta voltunk együtt, és szerettem őt valamennyire, ezért nem mondtam nemet. Aztán szép lassan minden megváltozott, eltávolodtunk egymástól, és már szinte csak barátok voltunk. Nekem viszont ez nem volt elég, ezért amikor találkoztam egy olyan férfival, akivel igazán vonzódtunk egymáshoz, megtörtént a dolog. Ezután pedig el is váltam - mesélte egy nő.

A vallomások is megmutatják, hogy a megcsalásnak rengeteg oka lehet, ezek a problémák pedig sokszor már hosszú ideje fennállnak. Éppen ezért, ha úgy érzed, valami nem működik a kapcsolatodban, vagy elégedetlen vagy valamivel, esetleg a párodon látod ugyanezt, érdemes megbeszélni, mielőtt még súlyosabb következményei lesznek.

Ezt is szeretjük