4 mondat, amitől a legtöbb nő elájul, pedig tipikus nőcsábász duma

Nem, nem a királyfi érkezett…

Imádják kábítani a nőket.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Korábbi cikkünkben sorra vettük, hogy miről ismerszik meg a nőcsábász férfi, ám mivel ez a téma - szem előtt tartva az ominózus pasik leleményességét - gyakorlatilag kimeríthetetlen, így még mindig van, amit érdemes megemlíteni, elkerülendő, hogy az önmagát okosan álcázó ügyeletes szoknyapecér célt érjen.

Ha a hat jel ellenére, amit korábban megírtunk, még mindig nem vagy egészen meggyőződve róla, hogy nem mással, mint a hírhedt nőfaló Don Juan klónjával állsz szemben, az alábbiak segíthetnek. 

Vannak ugyanis tipikusan nőcsábász mondatok - a már említett "Nem vagyok nőcsábász" mellett -, amiket, ha a pasi, aki ostromol, az ismeretségetek elején kiejt a száján, érdemes sarkon fordulnod és menekülőre fognod. Máskülönben ugyanis mire észbe kapsz, már a porban keresgélheted a szívedet, miután az álherceg, semmibe véve érzéseidet és azt, hogy csalódást okoz neked, keresztülgyalogolt rajta.

Íme, négy tipikus mondat, illetve az okok, miért vészjóslóak. Minél több mondat stimmel, annál gyorsabban fuss az ellenkező irányban!

- Csinos vagy, ámulatba ejtő vagy, bla-bla-bla…

Ha nőcsábász pasi kerülget, akkor erősen valószínű, hogy minden harmadik pillanatban fog érkezni tőle egy bók, amely bókok azt a célt szolgálják, hogy lassanként levegyenek a lábadról, szó szerint - vagyis, hogy vízszintesben lásson végre. Ha okos vagy, és összerakod a kis mozaikokból a valós képet, akkor viszont ez nem fog a pasinak összejönni.

- Ilyen nővel még nem találkoztam, mint te

Igen, bizony, a mondat, amitől rózsaszín köd száll az agyadra. Mert azt érzed, hogy akivel szemben állsz, az különlegesnek lát téged. Megnyílsz, közelebb engeded, mert azt hiszed, az kell neki, ami te vagy. Végül kiderülhet, hogy ez hiba volt: csak sebezhetőbb lettél tőle. Ne vedd komolyan a mondatot, gondolj bele, hány nőnek mondta már ezt!

- Csak te, és senki más

Ki ne szeretné ezt hallani egy férfitól? Hiszen azzal szemben, akivel randizgat, illetve párkapcsolatot kezd az ember, alapvető elvárás a hűség. A nőcsábász pasi azonban bort iszik és vizet prédikál: bár fűt-fát megígér, hogy nincs más, aki érdekelné, hogy ha valakihez kötődik, gyakorlatilag megvakul és így tovább, valójában mégis flörtölget, hol ezzel, hol azzal, amit borzasztó érzés látni.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

- Nagyon hamar közel kerültem hozzád

Úgy is fogalmazhat, hogy megnyílt, vagy bárhogy - a lényeg a hamar szón van. Merthogy mi mást szeretne érzékeltetni a nőcsábász pasi, mint azt, hogy nálatok minden - tehát MINDEN - gyorsan történik? Nem akar ugyanis túl sok energiát belefeccölni olyasvalakibe, aki csak egy futó kaland, még ha az illető nem is tudja, hogy az - ezért a fifikás taktika.

Tehát amire a figyelmed irányítani szándékozza, az a rövid idő alatt kialakuló vonzalom, egymásra találás, hamar elcsattanó csók, és persze így logikusan előbb jönne a szex is, mint egy időben nem felpörgetett, normál esetben - viszont ha okos vagy, a nőcsábász pasi azt már nem fogja megtapasztalni.

Ezt is szeretjük