Nő a pasid legjobb barátja?
6 dolog, ami még normális, és ami miatt aggódnod kell
Előfordulhat ilyesmi, és nem is könnyű a helyzet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan úgy tartják, nem létezhet férfi és nő között barátság, de az élet néha mégis produkál ilyen helyzeteket. Amennyiben a párodnak is nő a legjobb barátja, nem lehetsz könnyű helyzetben.

Ezért gyanús a dolog

Megfordulhatott már a fejedben, hogy ha ilyen jóban vannak, vajon miért nem kezdtek még korábban párkapcsolatot, és hogy nem néz-e másként a nő a párodra, mint pusztán egy legjobb barátra. Amennyiben igen, vajon veszélyezteti-e a ti kapcsolatotokat?

Az is eszedbe juthatott már, hogy a legjobb barátnő vajon mekkora befolyással lehet a kedvesedre, és ha van egy vita köztetek a pároddal, objektíven kezeli a dolgot, vagy inkább a pasid mellé áll, és téged rossz fényben tüntet fel, miközben párod neki önti ki a szívét.

Nem kis rizikó egy ilyen legjobb barátnő, ám nem kell rémeket látnod sem. Egy bizonyos pontig ugyanis nincs okod aggodalomra. Van azonban egy szint, amin túllépve a nő már átlépi a határvonalat.

Ezek a dolgok még normálisak

A barátok néha szoktak egymással telefonon beszélni, ezért amiatt semmiképp ne akadj ki, ha a nő néha felhívja őt, vagy akár a párod a nőt. Mindez persze csak addig normális, amíg a telefonbeszélgetés nem húzódik pár percnél tovább, nem túl bensőséges, és nem egy évfordulós vacsora vagy egy randi közepén történik ahelyett, hogy a párod vele foglalkozzon.

Azért sem kell haragudnod, ha néha összefutnak mint jó barátok. Ez ugyanúgy normális, mintha a párod egy férfi barátjával töltene együtt időt. A kérdés inkább az, milyen gyakran és hol találkoznak. Ha heti többször is összefutnak, és gyakran mennek a nő lakására, akkor kérdőre vonhatod a párodat. Az sem probléma, ha a nő néha csatlakozik hozzátok, és együtt mentek el valahová. Nem kell mindig kettesben lennetek a pároddal, lehet néha társaságban is eljárni. A gond ott kezdődik, mikor a nő túl gyakran van veletek. Ne hagyd, hogy rátok telepedjen!

Innentől aggódhatsz

Ha a fenti három dolog rosszabbik véglete előfordul, az már ok az aggodalomra, ám ha észreveszed, hogy a párodra túl nagy befolyással van a barátnő, az talán még ezeknél is rosszabb. Amennyiben mindent a nő tanácsai szerint csinál, és az ő nézeteivel példálózik, valahányszor vitáztok, a barátság már terhére van a kapcsolatotoknak. Manipulálhatja a párodat, például egy veszekedés után mélyen eláshat a párod előtt.

Amennyiben a radarjaid azt súgják, hogy a nő többet akar puszta barátságnál a párodtól, szintén jogos lehet az aggodalom. Mivel jóban vannak, gyakran beszélnek és találkoznak, a nőnek rengeteg alkalma nyílhat rá, hogy meghódítsa a pasit. Igyekezz ezt megakadályozni valahogy, ám légy ügyes: ha megtiltod, hogy találkozzanak, te húzhatod a rövidebbet. Inkább a háttérből vedd a kezedbe az irányítást, és finoman, de határozottan add a nő tudtára - akár szavak nélkül, egy sokat mondó tekintettel vagy gesztussal -, hogy jobb, ha tudja, kivel áll szemben.

Mindenesetre egy tanácsot érdemes megfogadnod: ha ok nélkül féltékenykedsz, azzal legalább olyan veszélynek teszed ki a kapcsolatodat, mint ha a legjobb barátnő valóban szeretné elhódítani a párodat.

Ezt is szeretjük