Kiderült, kivel lépnének félre szívesen a nők - Közvetlen környezetükben van a férfi
Sokakban fel sem merülne lehetséges veszélyként.

no felrelep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt gondolhatnánk, ha valaki megcsalná a párját, akkor a munkatársa vagy egyik barátja a legmagasabb veszélyfaktor, hiszen jó kapcsolatban vannak, és közel állnak egymáshoz.

Most kiderült azonban, hogy egyáltalán nem miattuk kell aggódni, mert a nők nagy része nem feléjük kacsingat, hanem teljesen más, de nagyon is a közelben lévő pasi felé.

Vele lépnének félre a nők

A Gleeden nevű oldal csinált egy felmérést, amiben nyolcezer nőt kérdeztek meg, és meglepő eredményre jutottak. Arra derült ugyanis fény, hogy 62%-uk legszívesebben a szomszédjával bújna ágyba. És ami még talán ennél is meglepőbb, hogy 31%-uk már meg is tette.

no megcsal.png

Általában nem volt hosszú távú a dolog, ugyanis a félrelépők 60%-a csak egy éjszakát töltött a szomszédjával, de néhányan olyanok is voltak, akik az eset után több mint egy évig jártak együtt. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden férfinak aggódnia kell a szomszédja miatt, egy pszichológus, Wendy Walsh pedig el is árulta a Men's Health-nek, hogy miért.

- Az emberek mindig vágynak egy kis újdonságra. A szexuális fantáziák pedig lehetővé teszik, hogy legalább fejben kreáljunk magunknak valami újat, de ez a valóságban jóval ritkábban valósul meg. A képzelet ugyanis arra is jó, hogy működőképesebbé, izgalmasabbá tegye a hosszú távú tartós kapcsolatokat - mondta a szakértő. 

Ezt is szeretjük