A 70 kilós kutya imádni valóan gondoskodik a cicákról - Igazi pótpapaként szereti őket

Az óriási kutya imádja a mentett kiscicákat. Nagyon cuki képek készültek róluk.

Német dog és a kiscicák kapcsolata
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azt már rengeteg történet megcáfolta, hogy a kutyák és a macskák mindenképp a legnagyobb ellenségek. Nem ritka, hogy a négylábúak egyszerűen imádják egymást, legjobb barátok lesznek, sőt az is előfordul, hogy a kutyus a pótszülő szerepét tölti be az árva kiscicáknál.

A közel 70 kilós német dogot, Corbint hatalmas mérete miatt sokan ijesztőnek találják, és azt hiszik róla, hogy egy igazi, vad házőrző, a valóságban azonban egy szelíd kezes bárány, aki odavan a macskákért.

Gondoskodó pótpapa a hatalmas kutya

A gazdi, Karen elmondta, Corbin egy igazi szeretetgombóc, a légynek sem tudna ártani, imád sétálni, és rajong a többi állatért: szívesen játszik más kutyákkal, de mókusokkal és nyulakkal is, a kedvencei pedig egyértelműen a macskák. A fiatal nő ideiglenes befogadóként nevel árva kiscicákat, a gigantikus kutya pedig valósággal a pótpapájukként szereti őket. Imádni való képek készültek róluk.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük