5 dolog, ami miatt a pasi nem hív fel
Ezekre is gondolj, mielőtt bepánikolnál
Nem biztos, hogy azért nem hív, mert nem akar tőled semmit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevés idegtépőbb dolog van, mint kétségek közt vergődve várakozni. Az egyik eset, amikor a legrosszabb a várakozás, ha annak a pasinak a hívását várja az ember lánya, akivel még csak párszor randiztak, hiszen ekkor még minden nagyon bizonytalan.

Ilyenkor az idő mintha ólomlábakon járna, és a telefon, amit a várakozó úgy bámul, mintha az a nézésétől hamarabb megcsörrenne, csak azért sem akar megszólalni.

A legtöbb nő nehezen viseli az ilyen helyzeteket, és rövidesen kombinálni kezd. Azért nem hívja a pasi, mert másnak is csapja a szelet? Talán nem is akar semmit? Nem elég jó neki? Milyen hibát követhetett el a randin, hogy a pasi nem akarja felhívni?

Valójában azonban előfordulhat, hogy egészen másról van szó. Lehet ésszerű magyarázatot adni rá, miért nem telefonál a pasi, és ez nem kizárólag a fentiek valamelyike lehet. Következzen most öt ilyen ok.

Valami rendkívüli dolog történt

Történnek néha olyan dolgok, amikre az ember nem számít. Nincs ez máshogyan a férfiak életében sem. A hívás, amire az ember lánya annyira várakozik, talán azért késik, mert a férfi épp segít valamiben egy barátjának, kórházba vitte megbetegedett rokonát, esetleg vele történt valami rendkívüli, ami halaszthatatlanul és maradéktalanul leköti minden percét.

A hívás ilyenkor nem marad el, csupán késik kicsit. Egy teljes nap elteltével azonban ennek a magyarázatnak a valószínűsége sajnos szinte a nullával lesz egyenlő, ekkorra ugyanis már egy rövidke telefonhívást be kell tudnia iktatni, ha fontos számára a nő.

Szimplán elfoglalt

Már-már közhely, hogy a férfiak nem tudnak egyszerre kétfelé figyelni, de van igazság mögötte. Minden ember, amikor elfoglalt, de főleg a férfiak minden idegsejtjükkel a megoldandó problémára, feladatra koncentrálnak. A nők, szemben velük, több sávon futtatják a gondolataikat. Párhuzamosan dolgoznak a számítógépen, telefonálnak, kilakkozzák a körmeiket, trécselnek a kolléganőjükkel, és még a pasijuka is marad agykapacitásuk gondolni.

A férfi ugyanakkor mindaddig, míg az aktuálisan elvégzendő feladat nincs meg, nem nagy eséllyel fog telefonálni a nőnek, akinek udvarol, hiszen azt is teljes figyelemmel szeretné csinálni, miután már nem lesz elfoglalt.

Pozitív visszajelzésre vár

Sok pasi híve a húzd meg-ereszd meg taktikának, és mindaddig nem mélyed el az udvarlásban, ameddig a nőtől nem kap egy egyértelmű visszajelzést, hogy ő is hasonlóképpen érdeklődik iránta.

Ez a helyzet nem könnyű, hiszen a legtöbb nő jobban szereti, ha neki udvarolnak, mint hogy ő hívja fel a férfit, legalábbis a legelején. Abban az esetben ugyanakkor, ha a randira visszagondolva mindkét fél jól érezte magát, és megvolt a szikra, nem biztos, hogy rossz ötlet egy telefonhívás, ami pozitív megerősítésként szolgál. Az azonban fontos, hogy ilyenkor a pasit nem szabad számon kérni, amiért nem telefonált.

Félénk

Bizony, nem minden pasi az az alfahím típus, aki óriási magabiztossággal ostromolja a nőket. Vannak olyanok is, akik segítségre szorulnak, ha randizgatásra kerül a sor.

Ha a pasi ebbe a kategóriába tartozik, szinte biztos, hogy félénkségből nem telefonál. Talán ő is otthon ül a mobilját szorongatva, és minden alkalommal, mikor elindítja a hívást, bátortalanságában leteszi. Az egyértelműen félénk pasinak, ha ezzel a tulajdonságával együtt is szimpatikus, sok biztatást kell adni, és ha úgy adódik, fel is kell hívni, nehogy a félénksége miatt elússzon a következő randi.

Tényleg nem akar semmit

Fájdalom, de ez az eset is fennállhat. Ha a pasi nem telefonál, akkor az annak a jele is lehet, hogy valóban nem akar komolyabban elmélyülni a kapcsolatban. Ez főleg annak a nőknek esik rosszul, aki viszont odavan a pasiért, vagy aki már az első két-három randi alkalmával meggondolatlanul az ágyban kötött ki vele.

Bárhogy is van, elkeseredni semmiképp nem szabad. Ha egy ismerkedés nem úgy sül el, ahogyan az ember szeretné, nem kudarcként kell felfogni, hanem tapasztalatként, és egy új lehetőségként, hogy a jövőben eljöhessen az igazi.

Ezt is szeretjük