Honnan tudhatod a randin, hogy nem akar folytatást a másik? Ezeket figyeld a testbeszédében

Nem mindegy, hova néz, vagy hogyan ül a partner a randevún: így viselkedik az, aki nem szeretne több találkát.

randi 1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az első randevún mindenki igyekszik kideríteni, hogy áll hozzá a másik, valóban összepasszolnak-e, illetve azt is, hogy tényleg szeretne-e következő találkozót. Sokszor a partner szavaiból nem egyértelmű, hogy mit gondol, de a testbeszéde tudattalanul árulkodik minden apró részletről - ezért is érdemes ezt figyelni.

A mozdulatok úgy mesélnek az érzelmekről, hogy az sokszor saját magunknak sem tűnik fel. Egyes testtartások egyértelműen arra utalnak, hogy a másik kellemetlennek találja a helyzetet, nem táplál szimpátiát a randipartnere iránt, és nem vágyik következő randevúra. Ha ezeket veszed észre, valószínű, hogy nem akar folytatást.

Folyton elpillant vagy elfordul

Ha két ember igazán érdekesnek, megnyerőnek, vonzónak véli egymást, akkor beszélgetés közben tartják a szemkontaktust, egymás felé fordulnak, és teljesen a párjukra koncentrálnak. Ha viszont úgy látod, hogy a másik folyton elpillant, alig néz a szemedbe, állandóan elkalandozik a tekintete, akkor az már az elején intő jel lehet. Ahogyan az is, ha a testét oldalra fordítja, és a lábfejei sem feléd néznek - ezek is érdektelenségről árulkodnak ugyanis.

Zárkózott testtartás 

Unalomról, a szimpátia hiányáról mesél az is, ha az illető szinte végig zárkózott testtartást vesz fel. A karba tett kezek, a keresztbe tett lábak arra utalnak, hogy a másik nem érdeklődik a jelöltje iránt, és minél hamarabb szabadulni szeretne a kellemetlen helyzetből. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Tartja a távolságot

Akárhol is vagytok, tartja a fizikai távolságot? Hátralép, elhúzódik, és eszébe sem jut közelebb menni vagy hozzád érni? Ez szintén figyelmeztető jel lehet. A randevúk során vonzódásról árulkodik, ha a partner igyekszik közelebb húzódni hozzád vagy megérinteni, de ha kifejezetten idegenkedik ettől, és kerüli a kontaktust, akkor vagy nagyon izgul, és zavarban van, vagy pedig nem érzi köztetek a szikrát, nem érez vágyat a továbblépésre.

Erőltetett mosoly

Egy mosoly akkor őszinte, ha nemcsak a száj húzódik felfelé, hanem valamennyire a szem sarka is, és megjelennek az apró mosolyráncok. Ha ez nem így történik, valószínűleg csak erőltetett nevetésről van szó, ez pedig nem túl jó egy randin. 

Összeráncolt homlok, összehúzott szemöldök

Az összeráncolt homlok és az összehúzott szemöldök általában negatív érzelmekről árulkodik. Mutathat értetlenkedést, furcsállást, de antipátiát vagy haragot is mutathat, így semmiképp nem üzen jót a találkán. Ha ezt tapasztalod, nagy rá az esély, hogy nincs meg köztetek az összhang, és nem vagytok egy hullámhosszon.

Testbeszédkvíz

Kvízünkben letesztelheted, te mennyire vagy képben a testbeszéd jelentésével. Tudod, mit üzen az erős kézfogás, a gyakori pislogás vagy épp az enyhén oldalra döntött fej? Válaszolj az alábbi kérdésekre, és kiderül!

Ezt is szeretjük