3 mód, ahogyan ne akard magad mellett tartani a pasit
Ha nem akarsz boldogtalan lenni
Ha erőnek erejével magadhoz láncolod, nem lesztek boldogok.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a kapcsolatok nagy része úgy indul, hogy mindkét fél úgy érzi, örökké tarthat, sajnos előfordul, hogy egyikük egy idő után meggondolja magát, és mégsem akar együtt maradni, esetleg összeházasodni a másikkal.

Szerencsés esetben ezt a másik fél elfogadja, és mindketten új vizekre eveznek, ám vannak, akik nem tudnak beletörődni, hogy párjuk már nem akarja folytatni a kapcsolatot, és bevetnek mindenféle trükköt és ármányt, hogy valahogy mégis magukhoz láncolhassák a szabadulni vágyó partnerüket.

Ha te is olyan helyzetbe kerülsz, hogy a párod hezitál, vagy ki szeretne lépni a párkapcsolatotokból, de te folytatni akarod, gondold végig, érdemes-e küzdened, és ha úgy érzed, igen, csakis tiszta érzelmekkel, fair módon tedd! Az alábbi három trükk pedig jobb, ha eszedbe sem jut, ha ugyanis így láncolod magad mellé a párodat, az nem tisztességes, és mindketten boldogtalanok lesztek.

Szándékos teherbeeséssel

Nagyon kegyetlen dolgot teszel a pároddal, ha úgy akarod magadhoz láncolni, hogy megpróbálsz teherbe esni. Ha ő úgy tudja, te fogamzásgátlót szedsz, de te közben abbahagyod, hogy a gyerek miatt örökre, illetve szakítás helyett mégis veled maradjon, nagy hibát követsz el.

Elrontod mindkettőtök életét, és életre hívsz egy harmadik, az ügyetekben ártatlan embert is, aki egy boldogtalan pár gyermekeként, hazugság közepette fog megszületni. Párod becsületből talán elvesz, ám a házasságotok kudarcra van ítélve - még ha sikerül is fenntartani azt.

Ott is maradhatsz egyedül a gyerekkel, ugyanis előfordulhat, hogy a párod akkor is szabadulni akar, ha terhes vagy. Nem lesz egyszerű életed, és új párt sem fogsz könnyen találni egy gyerekkel az oldaladon.

Fenyegetőzéssel

Ha a párod szakítani akar, soha ne szorítsd azzal sarokba, hogy ha elhagy, teszel valami végzetest magaddal. Attól a pillanattól kezdve, hogy ez a mondat elhagyja a szád, a párod nem nem akar, hanem nem mer majd elhagyni, és a kettő között óriási a különbség.

Ha szereted őt, ne hozd ilyen helyzetbe! Így ugyanis egy rettegő, lelkiismeret-furdalástól szenvedő, a szabadságáért fuldokló férfit tudhatsz majd magad mellett, akivel boldogok sohasem, inkább csak boldogtalanok lehettek.

Betegség színlelésével

Nagyon szomorú, ha valaki beteg, éppen ezért gusztustalan húzás, ha valaki a szakítani készülő párjában egy kamu betegséggel akar szánalmat kelteni, és ezzel az eszközzel magához láncolni őt.

Örülj inkább, hogy egészséges vagy, és meg se forduljon a fejedben elhitetni a pároddal, hogy ki tudja, mennyi időd van hátra. Ha egyszer kiderül, hogy becsaptad, még a maradék esélyt is eljátszod, hogy a párkapcsolatotok valaha is a régi legyen, hiszen a párod - egyébként teljes joggal - örökre megharagudhat rád.

Ezt is szeretjük