Mit akar hallani a pasi, ha szerelmes?

3 áhított mondat a férfi tollából

Vajon a férfi elgyengül a szerelemtől? Tudd meg, mit szeretne hallani annak a nőnek a szájából, akiért odavan!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Igyekszünk nem viccet csinálni a kérdésből, jelesül a drágám, önként, dalolva hívom meg édes négyesre a karibi ikerlányokat a harmadikról, illetve a te hímtagod olyan, mint egy ütvefúró kezdetű, nyilván szokványos frázisokat inkább kihagyjuk a most következő felsorolásból.

Hiába tény, hogy bájdorong dolgában a férfi hiú egy valami, mi most mégis a kapcsolati tőke szempontjából ígéretesebb, szívtájékon kisorsolt lottóötösök felől közelítenénk meg a szerelmi fészket.

Még a göndörödő sörhasadat is szeretem

Mit tagadjuk: a sörhas, azaz az úgynevezett tekintély, avagy a szexgép motorja az y kromoszóma lakhelye. Olyan, mint Bobby halála a Dallasban: valahogy vissza kell csinálni. A férfi ebben pedig körülbelül annyira jó, mint amennyire hiteles megoldás az, hogy a teremburáját, Pamela a kilencedik évadot, úgy ahogy van, álmodta. Hát nem brühühü? Hát már hogyne lenne az.

Mit tagadjuk: enni jó. Sört inni jó. No sport, mondta Churchill, aztán mégis megnyert egy világháborút. Gyarló a férfi, neki még a kerítés is kolbászból van. A sörhas dicsérete a gyarlóság dicsérete. Ha a lányka - hiába álmodik négyszer-négyes kockákkal a hasfalon - puszit nyom a pohos köldökbe, mackópocaknak nevezi, ő maga pedig málnássá lesz kicsit, az maga a mézszagú mennyország.

Nem érdekel, mennyit keresel

A férfit továbbra is bántani fogja ugyan, hogy nem lett végül topmenedzser, hogy ő, csak mert szereti a terméskő szagát, bányásznak állt Pécsett. Nem jó érzés, ha az embernek üres a zsebe - még rosszabb, ha úgy üres, hogy ezáltal alapjaiban szűnik meg férfinak lenni.

A sztereotípiák pont ezért nyüves valamik: ha magunkévá tesszük egy elgondolás pozitív felét, miszerint a pasas erős, bátor, szálfaegyenes, tartása kőszikla, ráadásul laza, mint a Steve McQueen, akkor kénytelenek vagyunk, ha beüt a krach, megbarátkozni a negatív oldallal is.

Lehet ugyan, hogy teher alatt nő a pálma, ám a pénztelenség még tehernek is büdös. A pasas pedig nehezen viseli, ha gyengeségen kapják, még talán harap is. Egy-egy jó szó, néhány okos, verbális simogatás többet ér olyankor minden pohár búfelejtőnél. Ráadásul az ember egyszer és mindenkorra megbizonyosodhat, hogy aznap este, mikor először rámosolygott arra a kedves szöszke lányra, bizony, milyen tök jól döntött.

Te voltál az eddigi legjobb az ágyban

Ígéretünkkel ellentétben mégiscsak szerelmi nedvektől lesz iszamos rövidesen a klaviatúránk - mit csináljunk, ez van. A férfi hiúsága nem ismer határokat. Minden férfi mellében ott lakik a Rocky Balboa, és első akar lenni mindenben. És ezért akár három hűtőháznyi fagyott disznótetemet is képes lenne szétöklözni, és pont.

Tudni - sejteni -, hogy minálunk nagyobb lepedőakrobata nincsen kerek e világon, felér egy raklapnyi kék kapszulával.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Még akkor is, ha ez alkalmasint nem igaz, ha alkalmasint hazudni tetszenek, még akkor is jólesik.

Ezt is szeretjük