5 mondat a nő szájából, amitől a férfi a falra mászik

Bizonyos mondatoktól a férfiak csaknem kiütésesek lesznek, annyira utálják hallani.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok mindent mondanak az okosok, mitől mehet tönkre egy kapcsolat. A megcsalás, a vágy kihűlése, a távolság és sok más, nagyobb volumenű probléma mellett azonban lehetnek kisebb, alattomosan sunnyogó dolgok is, amelyek lassan emésztik el az egyébként jól induló kapcsolatot.

A legártalmatlanabbnak tűnő dolgokra gondolj, így például egyes mondatokra, amelyek ha sokszor kicsúsznak a szádon, akár a te kapcsolatodat is alááshatják. A pasik ugyanis utálják ezeket hallani.

Ha nem szeretnéd, hogy kapcsolatod bánja, a következő öt mondatot mindenképp kerüld!

Semmi...

A klasszikus női válasz a férfi - Mi a baj? kérdésére, ami a problémamegoldás első lépcsőfoka lehetne. A második lépcsőfokot azonban nemhogy tovább építenéd, még a tégláit is a láthatáron túlra eldobod ezzel a válasszal, arról nem is beszélve, hogy a párod ettől csak még inkább elveszik a női gondolkodás útvesztőjében.

A - Semmi a - Mi a baj? kérdésre csakis abban az esetben jó válasz, ha tényleg nincsen semmi bajod, és a párod csak tévedésből vette észre rajtad a sértődöttség jeleit. Más esetben helyettesítsd a rövid szót a problémád higgadt felvázolásával.

Ezért nincs szex egy hónapig!

A szex megvonását fegyverként használni nem túl sportszerű dolog, és nem is old meg semmit. Három dolgot érsz el ezzel a mondattal, és egyik sem rózsaszín álom.

Az egyik, hogy a pasid, amint kimondtad, dühös és sértődött lesz, amiért ezzel állsz elő. A másik, hogy hátráltatod a problémád megoldását. Ahelyett, hogy azt keresnéd, mi lehetne a megoldás, egy oda nem illő dologgal rukkolsz elő. A harmadik pedig, hogy a veszekedés és problémák okozta eltávolodást még a szeretkezés jelentette intimitás hiányával is tetézed.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Láttam, hogy megnézted azt a nőt

Sokszor a pasik csak néznek ki a fejükből, és valami teljesen más dolgon - például az előző esti meccsen vagy munkahelyi dolgon - gondolkoznak, amikor a nők azt hiszik, a közelben elhaladó formás karosszériájú nőt nézik.

Vannak persze helyzetek, amikor a pasi tényleg a nőre néz, ám ez az esetek többségében gyakorlatilag el sem jut az agyáig. Férfiszemét odavonzzák a formás keblek vagy egy kerek popsi, de valójában egyáltalán nem érdekli, amit lát.

Ha észreveszed, hogy a pasid más nőt mustrál, ne tedd szóvá! Azért teszi, mert férfiból van. Maximum akkor szólj, ha már szemtelenül messzire megy.

Bezzeg a barátnőm pasija!

Soha ne példálózz más pasikkal a párodnak, így ugyanis azt éreztetheted vele, hogy neked ő nem elég jó. Még azt is válaszolhatja, hogy miért nem vagy akkor az ominózus pasi mellett inkább, ezt pedig bizonyára nem esne jól hallanod.

Ha szeretnéd, hogy valamiben másként viselkedjen vagy valamit másképp csináljon, vezesd rá másként, vagy ha nem tudsz jobbat, hát mondd el neki kerekperec, mi is az, ami nem tetszik. Ez a legegyenesebb út mind közül. A példálózás csak konfliktusforrás, és meg is bánthatod a párodat.

A tökéletes barátnő

Nézd meg a videót, melyből kiderül, milyen a tökéletes pár a férfiak szerint!

Muszáj volt megvennem

Ahol közös a kassza, és esetleg hónap vége felé már szorít a költségvetés, előfordulhatnak nézeteltérések a pénz miatt. Ilyen esetben egy vásárolni imádó nő nagy konfliktusforrás lehet.

Hiába veszel valamit leárazáson 70-80% kedvezménnyel, azzal megnehezíted a havi megélhetéseteket. Próbáld a kísértést kivédeni, és mindig csak addig nyújtózni, míg a takarótok ér! Végül, de nem utolsósorban pedig ne használd azt a mondatot, hogy muszáj volt megvennem, mivel senki nem fogott fegyvert a fejedhez a pénztárnál. A pasid sem hallja szívesen, hidd el!

Ezt is szeretjük