18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mitől lesz tökéletes az orális szex? (18+)
Megkérdeztük a férfiakat
Kíváncsi vagy, mivel repítheted az egekbe a pasit? Olvasd el, mit mondanak az illetékesek!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a férfiak nemcsak a az orális szexért, hanem a technikai vívmányokért is odavannak, a szexben mégsem annyira kedvelik a technicista szemléletet. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem varázsolhatod el a párodat néhány ügyes trükkel. De ha mechanikusan begyakorolt sémák szerint jársz el, főleg, ha a mozdulataidon is a gépiesség érződik, hiába minden felkészültség, lehet, hogy nem éred el a várt hatást.

A megkérdezett férfiak nagyjából egyöntetűen arról vallottak, fontos számukra, hogy a nő is minden érzékszervével részt vegyen az együttlétben, és fejezze is ki, hogy ez örömet jelent neki.

Úgy tűnik, a különböző ízlések és pofonok ellenére ebben a legtöbben egyetértenek. Mivel egyénenként eltérő, ki mit szeret az orális szexben, összeszedtük a leghatásosabb praktikákat, hogy legyen miből válogatnod! Íme, a férfiak válasza arra a kérdésre, hogy számukra mitől lesz tökéletes az orális szex!

Nyalánkság

- Én azt szeretem a legjobban, ha a barátnőm úgy nyalogatja a nemi szervem, mintha valami finom nyalánkság lenne. Persze beleharapni nem kell, de nagyon óvatosan a fogával is cirógathat. Meg tud őrjíteni azzal, hogy úgy közelít felém, mintha azzal a lendülettel teljesen magáévá akarna tenni, de mindezt mégis a tőle megszokott lágysággal. Mindenféle nyalogatás, nyelv- és szájmunka jöhet! Szerencsére a barátnőmnek nem kell ebben tanácsot adni, eléggé találékony, ha orális szexről van szó. De egyébként is gyakran meg tud lepni. Egyszer például tényleg úgy siklott végig a nyelvével a hímtagomon, mintha jégkrém lenne, az fantasztikus volt. Vagy az, is amikor úgy tesz, mintha vadul csókolózna a péniszemmel. (Péter, 27)

Mmmm…

- Én megőrülök a zajos szexért. Tudom, hogy a kiabálást nem mindenki bírja, de nekem például bejön, ha egy nő hangokat is hallat orális szex közben. Magam sem vagyok egy csendes típus, és egészen fel tudnak pörgetni a nő sóhajai és nyögései. Persze nyilván nem várom el valakitől, aki hangtalanabb féle, hogy erőltesse a dolgot, de jobb, ha nem fogja vissza magát. (Attila, 26)

Ráhangolódás

- Nekem nagyon fontos, hogy a partnerem rám legyen hangolódva, és nem árt, ha eltalálja a tempót. Ha nem érzi, hogy épp hol tartok, vagy nem figyel rám, akkor szinte egy fabatkát sem ér az egész. Na jó, ez persze túlzás, de sokat ront az élményen, ha úgy sejtem, hogy közben azon gondolkodik, hogy mit vásároljon holnap. Koncentráljon egészen rám, ha figyel a testemre, a hangokra vagy akár a légzésemre, a testem jeleiből tudja, hogy mire van szükségem. Eléggé lelombozó, ha csak mechanikusan és kötelességszerűen csinálja, mint egy gép. (Zsolt, 30)

Érzékeny pontok

Ismerd meg a férfi legérzékenyebb pontjait!

Nyelvmóka

- Engem a nyelvével tud elbűvölni a barátnőm, számomra enélkül nem lehet tökéletes az orális szex. Amikor például csak a nyelve hegyével, hihetetlenül finoman érinti a makk legtetejét, és így köröz vele, vagy kicsit lejjebb végez körkörös mozdulatokat, mintha fagyit nyalna.

Vagy az is remek tud lenni, amikor a nyelvét a fityma és a pénisz találkozásához nyomja. A lényeg, hogy használja a nyelvét is, ne csak a száját. Imádom érezni a forró leheletét, nagyon izgató, amikor azelőtt megérzem, hogy hozzám érne. (Laci, 32)

Kézzel

- Számomra a kéz elengedhetetlen. Jó, ha a barátnőm a kezével is rásegít a dolgokra, és azokon a területeken használja, amik egyébként szabadon maradnának. Minél több ponton érinti a nő a péniszem, annál jobb! Mostanság jöttem rá, hogy még sokkal jobb, ha nedvesek a kezei.

Azt sem bánom, ha bőkezűen bánik a simogatással, és a környező területek sem maradnak érintetlenek. Az alap, hogy a herémet is megfogja, de a gát egész területén bevetheti magát, egészen ánuszig, ezt persze akkor várom el, ha közel állunk egymáshoz, és tudom, hogy nem zavarja a másikat. (Bence, 26)

Ezt is szeretjük