18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mit gondolnak a nők az anális szexről? (18+)

A legtöbb férfi imádja, de mi a helyzet a nőkkel? Lehet-e a popsiszex számodra is gyönyörteljes? Mi a nők véleménye a hátsó bejáratról?

Az anális szex igencsak népszerűnek tűnik manapság. Mégis, ha csak a nőket vesszük figyelembe, már korántsem ilyen egyértelmű a pozitív hozzáállás a témához, sokan ugyanis elítélik a popsiszexet, és akad olyan is, aki csak a párja kedvéért ugrik fejest a különös kalandba.

Nem csoda hát, ha sokak fejében továbbra is él a kérdés, hogy vajon ez a női fenék környékén tett utazás csak a pasinak élvezetes, vagy valóban jó lehet a nőnek is.

Az anális szex elméletben

A férfi oldalát könnyű megérteni, hiszen számára a popsi az egyik legvonzóbb női testrész: nem kell tehát megerőltetnie magát, hogy erotikus gondolatai támadjanak, ha megpillantja.

Azonban nem csak számára lehet élvezetes az anális szex. Az ánusz területén számos idegvégződés található, emiatt tehát jól reagál az izgatásra, de természetesen, ha alapvetően ódzkodsz a popsiszex gondolatától, mindez még nem elég kedvcsinálónak. Ha te magad visszataszítónak tartod ezt a fajta szexuális kényeztetést, jobb, ha nem erőlteti párod sem a kísérletezést.

Amennyiben azonban kíváncsi vagy, és te is úgy gondolod, hogy a szexben még a hasonló szélsőségek sem számítanak tabunak, akár élvezetesnek is találhatod. A leggyakoribb női aggály az anális szexszel kapcsolatban a higiénia, amin azonban egy alapos fürdéssel könnyen lehet segíteni. Ráadásul az aktus során sem kell attól tartanod, hogy párod a hátsó kapunál kalandozva bármi olyannal találkozna, amivel nem kéne, a végbél kettős záróizomzata ugyanis biztosítja, hogy ez a rész tiszta legyen.

A másik jogos félelem, hogy végtére is ez a nyílás anatómiailag nem a szex céljából lett kitalálva, éppen ezért bármilyen hasonló kísérlet fájdalommal járhat. Ha azonban türelmes vagy, és párod sem sietteti a dolgokat, kényeztető mozdulataival egyre jobban ellazíthatja izmaidat. Amennyiben betartja az anális szex alapvető szabályait, és először csak a kezével, illetve bőséges mennyiségű síkosítóval kényeztet, könnyen lehet, hogy te is megtapasztalhatod, hogyan lehet az anális szex élvezetes. Ha azonban nem az elmélet érdekel, tudd meg, más nők mennyire élvezték a popsiszexet!

Kezdőként

Egyelőre még nem volt orgazmusom az anális szex során, de nem próbáltam valami sokszor. Néhányszor bevállaltam a párom kedvéért: bár az első kicsit kellemetlen élmény volt, azóta egyre jobban élvezem. Sőt, van úgy, hogy kifejezetten megkívánom, amikor a pasim a popsimat simogatja, de többnyire orális szexszel juttat a csúcsra: egyszer előtte, egyszer utána. Anett, 24

Rosszabbul is elsülhet, ha csak a pasid kedvéért próbálod ki az anális szexet, ha viszont ő kellőképpen körültekintő, még pozitív élmény is lehet. Az aktus önmagában többnyire nem végződik orgazmussal, azonban - ahogy a szex esetében is - nem csak a nemi élmény teheti élvezetessé.

Részben akár azt is izgatónak találhatod, ha a párod örömét leli a különös kalandban, de számos lehetősége van arra, hogy eközben neked is gyönyört okozzon.

Az orális szex helyett az aktus közben izgathatja a csiklódat is, hogy valóban ne csak róla szóljon az együttlét: ha magától ez nem jutna eszébe, irányítsd a kezét az öled felé, hiszen ennyi kedvességet elvárhatsz! Nemcsak az előjáték nélkülözhetetlen, de a popsiszex közben is jár neked a törődés.

Különleges gyönyör

Szeretem az anális szexet, bár nem tudom, hogy anélkül el tudnék-e jutni a csúcsra, hogy közben a csiklómat is izgatom. Őszintén szólva úgy gondolom, hogy az összes orgazmusom klitorális, de az anális szex közben valahogy erősebb, mint egyébként. Persze nem mindig kívánom, de, ha a párom felizgat, és kedvet kapok hozzá, mindkettőnk számára különleges élmény. Laura, 31

Az anális szex élvezete nem feltétlenül azt jelenti, hogy maga az aktus eljuttat a csúcsra: alig van nő, aki hasonló együttlét során különösebb segítség nélkül megtapasztalná az orgazmust. Ha elég merész vagy, kifejezetten szexi élmény lehet a párod számára is, ha az aktus során izgatod magad, így pedig valóban erőteljesebb és hosszabb végső gyönyörben lehet részed.

Rossz gondolat

Én nem ítélem el azt, aki örömét leli az anális szexben, de nekem nem volt valami kellemes élmény. Akárhányan mondják is, hogy elég előtte csak fürödni, már amikor a párom a kezével a fenekem közelébe ért, teljesen görcsbe rándultam. Az aktus maga nagyon fájdalmas volt, nem is próbálkoztunk sokáig, mert a partnerem is eléggé megijedt. Szerencsére ő sem bánja, hogy ez kimarad az életünkből, végtére is nem ettől lesz igazán jó a szex. Erika, 28

A rossz első élmény egy életre elveheti a kedvedet az egésztől, akkor is, ha korábban kíváncsi voltál rá. Amennyiben azonban megalázónak érzed a helyzetet, jobb is, ha az anális szex megmarad olyan férfifantáziának, amit soha nem váltasz valóra.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha ugyanis akaratod ellenére próbálkozol, az komoly lelki sebekhez vezethet, ami a szex egyéb területein is elveheti a kedvedet. Nem mindenki találja meg a popsiszexben azt, ami élvezetes, azonban a gyönyör palettája kellőképpen széles ahhoz, hogy hasonló helyzetben is felfedezhesd a magad és a pasid kedvencét!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük