5 dolog, amivel garantáltan elcsábíthatod
Mire vágyik a nő?
Mielőtt újabb vadászatra indulnál, tudd meg, mit tart a ellenállhatatlannak a nő a férfiban!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nő olykor benyújtja a számlát. Ő már csak ilyen. De nem mindig a legújabb ruci és a koktélok sorakoznak a kontón, olykor inkább az elvárások. És ilyenkor a nő nagyító alá tesz minden egyes inget, ami a szennyeskosár mellett landolt, vagyis próbára tesz, hogy a biztonságról, kalandról és szenvedélyes szexről szövögetett álmaiba vajon képes vagy-e enyhén kopottas alsógatyáddal együtt beszuszakolni magad. Hogy mégis mi áll a titkos lajstromon, ami alapján a pasi megmérettetik?

Biztonságos csábítás

Az örök férfikérdés, hogy hét lakat alá zárni a szívet, minden reggel a felkelő nap fényénél fogadkozni, hogy örökkön-örökké, azt miért kell. Kérdés helyett tessék inkább felkészülni a fogadkozásra, mert a nőnek ez kell. A bizonyosság, hogy a gondos szépítkezés, a konyhában töltött fájdalmas tanulóórák mind nincsenek hiába, mert érzelmeit biztonságban tudhatja.

Nem egy csapodár léhűtőre vágyik a nő, aki egyik nap a csinos szomszédlánynak bókol, másnap pedig a pincérnő ruhájának redőiben veszik el a keze. A született csábító egy bók, egy zavart mosoly erejéig bearanyozhatja a magányos éjszakát, de a megbízhatatlan, céltalan sármőr mellett a nő nem fog kikötni.

Vezess a végtelenbe!

A biztonság, a meleget adó kispárna azonban még nem minden. Mert ha a kalandor a legtöbb nő számára nem is jelent hosszú távú perspektívát, az izgalom mégiscsak hozzátartozik a szerelemhez. Lehet neked a Balaton a Riviéra, ha szeretnéd elkápráztatni kedvesed, akkor nem árt, ha néha megerőlteted magad, és előkapsz egy-két bevett forgatókönyvet a női vágy kelléktárából.

Hatásos lehet egy pazar, gyertyafényes vacsora pezsgővel, vagy, ha véletlenül kigyullad a tűzhely, akár egy romantikus éjszakai kocsikázás is megteszi, de feltétlen jó előre nézd ki azt az eldugott és csendes helyet, ahol legalább egy órára leparkolhattok. A kaland ugyanis így vagy úgy, de összefügg a szexszel, úgyhogy nehogy azt hidd, hogy egy újabb öncélú női szeszélyről van szó.

Divatba jött a szex

Ami pedig a szexet illeti, bizonyára kellemetlenül érintette a férfitársadalmat, amikor a szexuális forradalom nevében a hölgyek pimaszul válogatni kezdtek. És már nem csak a pénz, de valami más is elkezdett beszélni, avagy a szexuális fantáziájukat bontogató ifjú hölgyek leoldozták a bilincset a béklyókba kötött szenvedélyről. Mert a szex legalább olyan fontos a nő, mint a férfi számára, és ezen a téren, ha lehet, a gyengébbik nem még válogatósabb. Mert nem elég, ha jól forgatod a kardot, a csikló titkaival sem árt tisztában lenned, és akkor még ott van az a bűvös romantika, mert mégsem lehet egyetlen suhintással lecsalogatni a bugyit. Az erényöv ideje lejárt, de azért a csábításnak még mindig meg kell adni a módját.

Mi kell a nőnek?

A legbiztosabb recept pedig a női vágy felkeltéséhez nem más, mint a szenvedély. A tüzes romantika, a férfias erő, ami inkább szaggatná a blúzt, minthogy a gombokkal bajlódjon: ez az, ami előtt a nő szíve és combja is kitárul. Az erotikus energia azonban még nem minden, ugyanis az is fontos, hogy kedvesed érezze, ez a fellángolás mind érte van, heves vágyad belőle fakad, és korántsem úgy áll a dolog, hogy amint kedved támad egy kis hancúrhoz, a hozzád legközelebb álló nőre veted rá magad.

Szívem a kezedben

Hódítani azonban csak jól behatárolt keretek közt ajánlatos, ugyanis női szemmel a hűség az egyik legfőbb férfierény. Félrelépni, különösen a barátnőd barátnőjére szemet vetni tehát az egyik legnagyobb tabu.

Akármilyen feszes, kerek a popsija, inkább ne is nézz rá! Annál rosszabb ugyanis nincs, mint amikor kitör a női viszály, és két amazon egyetlen pasi miatt kap hajba.

Hidd el, a végén úgyis te húzod a rövidebbet, mert az aljas pasi bélyegét csakis és kizárólag a te homlokodra sütheti rá párod, a csalfa barátnő legmélyebb egyetértésének kíséretében. A hűséggel persze úgy van a legtöbb férfi, hogy minek, ha egyszer a nő is csalfa. A bizalmat azonban valahol el kell kezdeni, és a nő vágyik rá.

Ezt is szeretjük