Erre a 3 dologra vágyik a férfi! Szerintük mi, nők ezeket nem tudjuk elfogadni bennük!

Mutatjuk, miről gondolják azt a férfiak, hogy nem tudjuk megérteni!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mennyi minden van, amit a férfiak nem értenek a nőkben. Például, hogy miért beszélnek annyit, miért járnak együtt mosdóba, vagy hogy miért nem tudnak egyszer időben elkészülni. Arról nem is beszélve, ha az érzelmeinkről van szó, mert sok esetben ez a terület a férfiak számára olyan, mintha sötétben tapogatóznának. Mire egy férfi felméri vagy megérti, mi is van a nőben, jóval több idő telik el, mint fordított esetben.

De nemcsak a férfiak nem értenek mindent az ellenkező nemben, sokszor a nők sem találják a közös hangot velük. Nem értik meg, hogy egy férfinak olyasmi is fontos lehet, ami a párjának nem. És bár lehet, hogy nem beszélnek róla, de szeretnék, ha a nők elfogadnák őket teljes valójukban.

Fogadd el, hogy egy gyerek is lakik benne

Te sem érted, hogy miért jó egész vasárnap a tévé előtt ülni, és nyomkodni a konzolt egészen addig, amíg elgémberedik az ujjuk? Nem vagy egyedül vele. Pedig a férfiak többségének szüksége van rá. Nekik ez olyan, mint neked egy nap a legjobb barátnőddel. Szeretik, ha ilyenkor nem szól hozzájuk senki, és hagyják, hogy kiélhessék gyermeki énjüket.

Nincs gondjuk a kapcsolatukkal, nem utálják a barátaidat, egyszerűen csak szeretnének egy kis időt maguknak. Mert nekik is szükségük van erre. A legjobban pedig azt értékelik, ha elfogadod, hogy olykor a bennük élő kisfiú veszi át az irányítást.

A semmi kifejezés a két nem között eltérő jelentéssel bír!

A férfiak talán egyik kedvenc vesszőparipája, hogy egy nő mindent túlgondol. Kombinál, variál, és gondolatban sokkal tovább jár, mint ő. Sokszor olyannyira, hogy ami egy női fejében létezik, az a valóságban nincs is. Ha egy férfi azt válaszolja: semmi, azt úgy kell értelmezni, hogy semmi. Nincs mögöttes tartalma. Mert attól, hogy a semmi után egy nőt általában szétfeszít az idegesség vagy a beszédkényszer, náluk ez valahogy egészen másként működik.

Ha a nő arra a kérdésre, hogy "Hogy vagy?", azt a választ adja, hogy jól, egy férfi nem fog mögé látni. Mert egyszerűen gondolkozik. Nem fog visszakérdezni, könyörögni azért, hogy a párja meséljen neki a napról. Vannak olyan férfiak, akik empatikusabbak az átlagnál, de felesleges elvárásokat nem szabad támasztani velük szemben, mert az csak csalódáshoz vezethet. A férfi nagyon is értékelni fogja, ha megtanulod, hogy is kommunikál ő, és nem kérdezel vissza nyolcszor, hogy tényleg semmi?

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A férfi is vágyik a szerelemre!

A férfiak is vágynak a gyengédségre és a szeretetre. Nemcsak a romantikus filmekben léteznek nagy szerelmek. Még ha hangosan nem is fejtegetik a legtöbbjüknek szüksége van arra, hogy ők is tartozhassanak valakihez. A szeretetre, az intimitásra és a gondoskodásra is. Csak sok esetben ezt nehéz kimondani nekik, hiszen a társadalom inkább a hallgatag macsó képébe kényszeríti őket. Sok férfinak jól esne, ha elfoganák, hogy bizony ők is megroppanhatnak, lehetnek szomorúek, öszetörhet a szívük.

Ezt is szeretjük