18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Egy hónapig előre megtervezték, mikor szexelnek - Nem várt eredménye lett
Arra számítottak, hogy sokkal jobb lesz majd a szexuális életük, de egészen más történt.

naptar cover

A legtöbb házaspár életében az együtt töltött évek számának növekedésével és a gyerekek megszületésével lecsökken az együttlétek száma. Ez pedig általában rossz hatással van a kapcsolatra, így mindenképpen tenni kell ellene.

Ezt a negatív változást tapasztalta egy 40 év körüli pár is, akik egy szokatlan trükköt vetettek be, hogy újra felpezsdítsék a szexuális életüket: megbeszélték ugyanis, hogy egy hónapig minden szeretkezés időpontját szinte percre pontosan megtervezik majd.

Minden szeretkezést előre megterveztek, ez történt

- Szerintem ahhoz képes, hogy negyvenes pár vagyunk két kicsi gyerekkel, egész jó szexuális életünk van. Persze nem hasonlítható ahhoz, amilyen akkor volt, amikor megismerkedtünk. A szeretkezéseink jók, de azért már nem annyira szenvedélyesek. Én valahogy meg voltam győződve arról, hogy heti két-háromszor összebújunk, de a férjem rávilágított, hogy valójában maximum heti egyszer. És mivel a férjem mindent előre megtervez, azzal viccelődött, mi lenne, ha a szexszel is ezt tennénk - mesélte a Women's Health-nek a nő, és azt is hozzátette, hogy úgy döntöttek, kipróbálják az ötletet, mivel így biztosan nem marad majd el az összebújás.

Az első héten megegyeztek, hogy hétfőn, szerdán és pénteken szeretkeznek majd, ami először izgalommal töltötte el őket, mert várták az együttléteket, és a naptárakba is apró figyelmeztető cetliket írtak egymásnak, amit szintén nagyon élveztek. Aztán jöttek a szexi üzenetek is, amikkel emlékeztetni akarták egymást az esti programra, ezek pedig csak még jobban feldobták a várakozást. Az első hét nagyon jól sikerült, úgy érezték, minden érdekesebb és izgalmasabb lett.

A második héten azonban vendégek érkeztek hozzájuk több napra, így kicsit nehezebb dolguk volt, ráadásul idejük is alig maradt. Ezért csak gyorsan lezavarták a szexet, és kicsit kezdték úgy érezni, hogy inkább teherré, mint élvezetté vált, de egyértelműen úgy gondolták, hogy a sok teendő mellett segített nekik abban, hogy ne távolodjanak el egymástól.

Nem várt dolgokat tapasztaltak

A harmadik héten már egyre kevésbé volt kedvük az időzített szexhez, ennek ellenére azonban összebújtak a tervezett időpontban. A nő viszont azt is elmondta, kezdett attól félni, hogy minden spontaneitást kiölnek a szexuális életükből ezzel a kísérlettel. A negyedik héten egyre csak erősödött bennük ez az érzés, ezért a férje virággal lepte meg, majd a nappaliban szeretkeztek - előre tervezés nélkül.

- Ez a szeretkezés rávilágított arra, hogy a szexnek spontánnak kellene lennie, és nem akkor kellene összebújnunk, amikor csörög a telefonon a figyelmeztetőnk. A negyedik hét végére pedig el is vetettük az egész tervezősdit, és bár igaz, hogy ezért csak hétvégén bújtunk össze, sokkal jobb volt, mint az elmúlt hetekben. Az viszont mindenképpen jó volt, hogy ez a kis kísérlet felhívta a figyelmünket arra, hogy nem hagyhatjuk a háttérbe szorulni a szexet - mesélte a nő, aki azt is hozzátette, hogy bár teljesen más eredményre számítottak, örül, hogy belevágtak a dologba, mert ennek köszönhetően bevezették, hogy minden szerda este csakis az övék kettesben, ami nagyon jót tesz a kapcsolatuknak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük