4 aprónak tűnő hiba, ami tönkreteheti a legnagyobb szerelmet is

Érdemes a következőkre odafigyelned, ha a pároddal hosszú távra tervezel.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A férfiak és a nők sokszor két nyelvet beszélnek, és van, hogy ez konfliktusokhoz vezet a párkapcsolatban. Míg az egyik nem tulajdonít nagy jelentőséget a tetteinek, addig a másikat mélyen és rosszul érintheti egy apróságnak titulált dolog.

Éppen ezeken tud elcsúszni a nagy szerelem, a mindennapok pici bosszúságain, amiket először senki nem vesz komolyan. Elmondjuk, mi az, ami a férfiakat a legtöbbször az őrületbe lehet kergetni.

Azt nem úgy kellene?

Vannak olyan feladatok, amiket nőként a fizikai adottságok miatt egyszerűen nem tudunk elintézni. Teljesen rendben van, ha ilyenkor a párja segítségét kéri az ember. De ha a másik intézi, akkor legyen az ő ügye. Nem érdemes megmondani, hogyan kellene csinálni, miért nem lesz úgy jó, és hasonlók. Gondolj bele: te mit szólnál ahhoz, ha a reggeli sminkelés közben beállna mögéd, és megmondaná, hogyan húzd a tusvonalat?

Ráadásul nem kell kifejezetten férfimunkákra gondolni. Ma már alap, hogy a házimunkát is megosztják a felek, de ha a férfi kezéből kiveszik a mosogatószivacsot, mert másképp kellene a nő szerint edényt mosni, akkor egy idő után inkább nem is veszi majd a kezébe.

Exek

A múltat megváltoztatni nem lehet, így kár is rajta rágódni. Az rendben van, ha megbeszélitek egymással a korábbi kapcsolataitokat, de az már igencsak gyerekes viselkedésre vall, ha valaki nyomozgatni kezd a korábbi barátnők után. Ebbe a hibába a Facebook és az Instagram korában nagyon könnyű beleesni, ahogyan mindenféle mesét is belekölteni fotókba. A férfi egy-egy szembesítéskor nem tudja ,mit mondjon, és olyasmi miatt érez majd bűntudatot, ami miatt nagyon nem kellene.

Halló!

A kommunikáció nagyon fontos, és napjainkban az okostelefonoknak, valamint a rengeteg csevegőalkalmazásnak köszönhetően folyamatosan kapcsolatban lehetünk szeretteinkkel. Azonban ebben sem árt mértéket tartani. A folyamatos tudósítás, illetve kérdezősködés nagyon idegesítő tud lenni, ráadásul estére már nem is marad megbeszélnivaló.

Anyuka

Kevés annál rombolóbb dolog van egy kapcsolatban, mint amikor a nő megpróbál felülkerekedni egy férfin, jobban mondva az anyjaként irányítani. Egy jól működő párkapcsolathoz elengedhetetlen, hogy egyenlőek legyenek a felek. A férfi ráadásul nem egy gyerek, akiről gondoskodni kell. Ha ebbe a szerepbe kényszerítik, akkor később érthető, ha nem akar felelősséget vállalni, és nem lehet rá nagyon számítani.

Ezt is szeretjük