10 meghitt illusztráció: miről beszélget két szerelmes lefekvés után?

Az illusztrátor tökéletesen rávilágít a szerelem valódi természetére. Aminek semmi köze a pénzhez vagy a hírnévhez.

szerelem cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A romantikus filmek és manapság az egyre anyagiasabb világ könnyedén hamis illúzióba ringathatja az embert. Nevezetesen abba, hogy az igazi szerelem az óriási gesztusokban rejlik, amit pénz nélkül lehetetlen megvalósítani.

Philippa Rice korosztályának tehetséges és nagyon inspiráló illusztrátora gondolt egy nagyot, és úgy döntött, saját történetén keresztül megmutatja az őszinte szerelem és szeretet valódi arcát. Ami szerinte velünk van a nap minden pillanatában, csak a legtöbben nem veszik észre.

10 meghitt illusztráció a szerelemről

- Legtöbbször nincs szükségünk másra, mint egyszerűen együtt lenni azzal, akit szeretünk: egy csésze meleg tea, közös olvasás lefekvés előtt, majd végül egy takaró alatt összebújni. Bizony, ha két ember összeköltözik, az apró, mindennapos dolgok hirtelen sokkal nagyobb jelentést kapnak, hiszen ezek adnak valódi értelmet az életnek.
A művésznő szavaival csak egyetérteni lehet, cuki rajzai pedig még inkább szemléltetik, hogy a szerelem valóban minden pillanatban ott van velünk.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ezt is szeretjük