Így működik az alsónadrágos megcsalásteszt
Nem túlzás ez?
A módszer szinte 100%-os, de kicsit bizarr is.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor valakiben felmerül a gyanú, hogy a párja talán hűtlen volt hozzá, elindul az ördögi kör, amelyben nem kevesebb a törekvés, mint hogy az ember rajtakapja, vagy legalábbis valahogy, ha máshogy nem, utólag lebuktassa a csalót.

Ilyenkor persze nincs könnyű dolga a megbántott félnek, nemcsak azért, mert a sértettség sokszor tévutakra vihet, és a gyanú az egyik oldalon paranoiába csaphat, a másikon meg vadul mentegetnénk a hűtlenkedőt. De maga a bizonyítási folyamat sem egyszerű: ha valaki biztosra akar menni, felcsap detektívnek, vagy akár borsos áron megbíz egy profit a feladattal.

A magánakciókon túl létezik egy közel 100%-os pontosságú, ugyanakkor sokak szerint bizarr módszer is, amely nem bízza a véletlenre a dolgot: DNS-teszttel deríti ki, megtörtént-e a bűnös aktus.

Ha biztos választ akarsz

Egy apasági DNS-tesztekkel foglalkozó nemzetközi cég vezette be a hűtlenségtesztelő szolgáltatást, ami - elmondásuk szerint - a többi hűségpróbánál jóval kifinomultabb, biztos végeredményt képes nyújtani. A cég munkatársa elmondta, hogy nagyon sokan keresik fel őket félrelépésgyanúval, de már csak akkor, amikor egy ideje él bennük a kétely. Amikor szeretnének végre pontot tenni az ügy végére, és megbizonyosodni arról, hogy a félelmük nem volt alaptalan.

Ahhoz, hogy a cég munkatársai nekiláthassanak a bizonyító eljárásnak, már csak egy alsóneműre lesz szükség a gyanúsított szennyeskosarából, és indulhat is a lebuktató hadjárat.

Foltok nyomában

A gyanús alsóneműt a teszt során olyan vizsgálatnak vetik alá a DNS-laborban, ami a szabad szemmel láthatatlan nyomokat is teljes biztonsággal beazonosítja.

Szeretkezés után hiába a gondos zuhany, a fehérneműn, illetve az alsónadrágon mindenképpen megmaradnak a bűnös nyomok. A laborban a legtöbb férfi idegen pasi nyomát keresteti, a nők pedig idegen női DNS-re vadásztatnak a laboránssal. A sikerhez az is fontos, hogy lehetőleg szennyes alsót vizsgáltasson az ember, és akár a hetekig a szennyesben tárolt fehérnemű is megfelelhet a célnak, hiszen a nyom egy-két év múltán is beazonosítható.

Nem olcsó mulatság

Az apasági tesztközpont más hasonló vizsgálatokkal is foglalkozik, de elmondásuk szerint a hűtlenségteszt az egyik legnépszerűbb szolgáltatásuk: klienseik közel 60%-a teszteli le ilyen módon párja hűségét.

A vizsgálatoknak pedig majdnem 30%-a végződik a félrelépés leleplezésével. Az alsónadrágos teszt egy szimpla spermaszűréssel a kételkedő fél 200 dollárjába kerül, míg egy összehasonlító DNS-elemzésért további 215 dollárt kell fizetnie.

Ezt is szeretjük