18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 rejtett, de árulkodó jel, hogy megcsal a pasid

A legtöbb férfi mesterien titkolja, ha egy másik nő is képbe került. De még a tökéletes tervbe is becsúszik olykor egy pici hiba.

A megcsalás nem csak azokban a háztartásokban esik meg, ahol a férfit olyan fából faragták, hogy nem fér a bőrébe. Olykor a feleségről, gyerekekről és családról álmodozó pasi is rossz vágányra téved, ha pedig megesik a baj, többé nem számít, hogy mennyire dörzsölt vagy kezdő félrelépő: megkezdődik a titkolózás.

Ahogy azonban Poirot-tól megtudhattuk, tökéletes bűntény nem létezik. Ugyanúgy a csalfa férfi is tetten érhető jeleket hagy, ha nem is mindig veszélyesen hangsúlyosakat. Ezúttal azokról a titkos, de árulkodó apróságokról rántjuk le a leplet, melyekre érdemes felfigyelned.

Megújult ruhatár

Természetesen a pasik között is akadnak divatguruk, de nem az a jellemző, hogy hetente új ruhadarabbal állítsanak haza. Amennyiben pedig párod kimondottan az a típus, aki a ruhaboltról még csak hallani sem akar, mégis egyre több meglepően szexi, új darabot fedezel fel a szekrényében, lehet, hogy nem ok nélkül történik mindez. Ha már-már arra gyanakszol, hogy a hétvégéket divatüzletek között sasszézva tölti, mert minden egyes alkalommal találsz egy ismeretlen pulcsit vagy inget, könnyen lehet, hogy nem a ti kapcsolatotokat próbálja megújítani a hirtelen jött ruhatatarozással.

Akad olyan is, aki nem szekrényre gyúr, inkább parfümöt vált, és a meglévő darabokat vasalja át minden reggel egyre gondosabban, ami intő jel lehet arra nézve, hogy nem neked, hanem valakinek házon kívül szeretne nagyon tetszeni.

Önmagában az, hogy párod hirtelen egyre jobban néz ki, még nem ok arra, hogy ráborítsd az asztalt, hiszen lehet, hogy még nem esett bűnbe, egyszerűen csak érzi a múló tüzet kapcsolatotokban, és téged próbál visszahódítani. Ha azonban úgy veszed észre, hogy a mackósból macsóvá avanzsált külső nem neked szól, akkor valószínű, hogy, ha nem is egy konkrét nő van a dologban, párod kifelé kacsintgat a kapcsolatból.

A történelem leghíresebb szeretői

Nézegess képeket!

Elolvasom

Meglátja szemedben a szálkát is

Ha egy férfi félrelép, nem biztos, hogy van olyan ügyetlen, hogy felfigyelj a gyanús kimaradásokra és a munkamegbeszéléseknek álcázott randikra. Annyi azonban bizonyos, ha ő feszült a lebukás veszélye miatt, és egy új románc tartja lázban, veled sem lesz a régi. Amennyiben párod nem egy tipikus szoknyavadász, aki mindig több vasat tart a tűzbe, valószínűleg akkor csábul el, ha közöttetek nem teljes a családi béke. Ha azonban azt látja, hogy egy másik nővel mindaz működik, ami veled feszültséget okoz, türelmetlenebb, idegesebb lehet akkor is, amikor éppen nincs konkrét oka a veszekedésnek.

Hogy miért lesz a csalfa férfi otthon egyre kibírhatatlanabb? Nem egyszerű minden egyes nap a bűntudattal együtt élni, és elképzelhető, hogy mindezt úgy próbálja kompenzálni, hogy benned is egyre több hibát keres. Ha a legtöbb dolgot rosszul csinálod, hiszen nincs kedved mindig ágyba bújni, amikor ő szeretné, és minden férfias rigolyát a szemére vetsz, az jó ok lehet arra, hogy saját párkapcsolati bűne miatt kevésbé érezze rosszul magát. Még akkor is, ha ő az, aki nem kimondottan becsületes, hiszen titkos viszonyt ápol.

Ottfelejtett apróságok

Durva bakinak tűnhet egy autóülésen ottfelejtett hajszál, ha azonban belegondolsz, az ember lánya szinte minden pillanatban megválik hosszú sörényének egy-egy képviselőjétől. Ha tehát párod tilosban jár, alapos odafigyelést igényel tőle, hogy mindenhonnan eltüntesse az árulkodó hajakat, márpedig a legtöbb pasi nem ügyel a hasonló részletekre.

A leleményesebbje rövid frizurájú szeretőt választ, vagy olyat, aki ugyanolyan hajkoronával rendelkezik, mint te, a szenvedély azonban nem feltétlenül sörény alapján dől el.

Nem árt tehát, ha felfigyelsz az ehhez hasonló apróságokra is, bár lehet, hogy az anyukája felejtette ott pár hajszálát a kocsiban. Mindenesetre abban biztos lehetsz, hogy egy édesanya nem varázsol zavart pillantást fia arcára, amikor az inggalléron esett rúzsfoltot és a hajszálat emlegeted fel, arról nem is beszélve, ha netán kedvesed ágyában fedezed fel az árulkodó bűnjelet.

A családi kassza változásai

Ahol megcsalás van, ott többnyire ajándékoknak is lenniük kell. Ha közös kasszán vagytok pároddal, könnyedén felfigyelhetsz arra, ha hirtelen havonta jóval nagyobb összegeket ad ki, és ennek eredményével nem találkozol.

Sok férfi ugyanis hajlamos ajándékkal udvarolni, vagy legalábbis többet ad ki, ha valakinek imponálni szeretne. Bár annyira talán van dörzsölt, hogy a közös számlátokhoz tartozó kártyával ne fizessen gyanús helyeken, a részleges egyenlegértesítőből sokat megtudhatsz.

Nem árt azonban, ha ebbe az irányba csak akkor kezdesz tapogatózni, ha alapos a gyanúd, hogy van, amit a párod nem vall be neked, hiszen a pénz részben még a párkapcsolatban is a magánügyek közé tartozik. Akárcsak a telefon. Ehhez a két információforráshoz csak akkor érdemes nyúlnod, ha biztos vagy benne, hogy párod félrelép, de ő makacsul tagad. Ellenkező esetben mindenkit megillet a magánszféra tisztelete.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Homokba azonban nem kell dugnod a fejed: hiszen ezek az apró jelek is komoly bajt jelezhetnek. Ha időben észreveszed, hogy párod nem feltétlenül zárkózik el más nőktől, talán még elkerülheted a bajt, amennyiben megpróbáljátok problémáitokat kezelni.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük