18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 ellenállhatatlan flörttechnika

Ismerd meg a legveszélyesebb pasifogó praktikákat, melyeknek a gyanútlan, de csábulni mindig kész férfi könnyen áldozatául esik.

A nő legellenállhatatlanabb flörttechnikája a saját megléte, az, hogy van, hogy él, egzisztál, piheg. A kerek lányoknak körülbelül annyira van kényszeredett kacérkodásokra, holmi direkt kikacsintásra szükségük, mint az utcán felejtett aranyrúdnak. Jó bornak minek a cégér - a csaj legyen tisztában a saját kerek kis világával, és akkor a többiekkel a toaletten - ahová nyilván ezért vonulnak el csapatostul - nem kell külön az apró trükköket cserélgetni a bepasizós lutraalbumba.

Az itt is, ott is, kívül-belül gömbölyű leányok megfigyeléseink szerint ösztönből cselekszenek, ezáltal pedig néha azokra is vérforraló kis trükköket pazarolnak el, akiket egyébként nemhogy a szerelmükre, de jó szóra sem tartanak érdemesnek.
Akikre nem úgy, olyanformán gondolnak, azok a szerencsétlen, nagyon rendes vagy, de maradjunk csak barátok fiúk.

Nem direkt teszik, de amikor kisül, hogy az a dekoltázs nem is nekünk szólt, amikor rájön a férfi, hogy az a pici puszi a hangjában nem volt több baráti oldalba veregetésnél, akkor hogy tud sajogni a szív! Az elkövetkezendő három vérbő kacérságot csak olyan óvatosan kezeljék a hölgyek, mint a szívre célzott, töltött vadászpuskát.

Hatalmas mosolyok rontanak ránk

A flört arra kell, hogy azok a pici antennák, melyek ott zizegnek minden pasas fején, felizzanak kicsit. Hogy erőszakkal felfeszítse az együgyű szemét, és a fülébe suttogja csábosan: hahó, én is itt vagyok ám, nem csak a söröskrigli és a focimeccs. Mi magunk erre a feladatra az asszonyi mosolyt találjuk a legalkalmasabbnak.

A beszéd során az első három mondaton kell túl lenni, illetve a kritikus hetven másodpercen hülye tétovaság nélkül, és onnantól az egyszeri már tudja, hányadán áll. De a mosoly, az egészen más.

Abba annyi minden belefér. Sose lássunk mást egyébként se, mint simogatva provokáló, csuparózsa ajkakat, de amikor az abba belezsúfolt, összes csiklandós báj csakis nekünk szól, az olyan, mintha valaki belefojtana egy medencényi édes pezsgőbe.

A melltartóval szemezünk, de ugyan, föl se vegyék

Az ember azt gondolná magáról, hogy ügyes, ravasz, mint a tavaszi róka, hogy nem bukik le, hiszen képes olyan titokban leselkedni, mint az Árnyéknevű szuperfigura, valami sötét New York-i sikátorból kifelé, 1932 táján. Érdekes mód ez a félreértés még jóval a kamaszkor kertkapujának kulcsra zárása után is masszívan fenntartja magát - jelesül, hogy a lányok nem veszik észre, ha szembogár mászik a dekoltázsukban, lefelé.

Gigászi tévedés, hatalmas öngól, a pasas lelkiismeretének durva szájba verése. Mint amikor önkielégítésen kapják: ugyan, én nem is azt csináltam, csak izé, valami nagyon hasonlót.

A dekoltázzsal való színjáték atombombája a flörtnek. Magunk ugyan nem tudhatjuk, hogy milyen érzés az, mikor a mellünkkel beszélget valaki - gyanítjuk, hogy a cici felett való büszkeséget ilyenkor jócskán beárnyékolja a debilség okán érzett bosszúság -, tény azonban, hogy a lányok előszeretettel vetik be a nehéztüzérséget a csatában.

Ennyit változott a szexideál az évszázadok alatt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Olyan játék ez, melyben a kislány a cica, a férfi pedig pamutgombolyaggá lesz. Be van fűzve a szerencsétlen marionettbábu, lehet rángatni. Elviselhetetlen, ellenállhatatlan, gügyögésre kényszerít.

Úristen: nekünk ajánlatot tettek

A lecsóba nyúlás tipikus példája: az egyenes lány. Aki tudja, mit akar, és, ha kő kövön nem marad, akkor is megkapja. Ő nem lacafacázik, hanem bejelenti az ismeretség második órájában, mely sörben mérve a tizedik volt, hogy a sátrában bizony van óvszer, merthogy ő vigyáz magára. És közben kacsint, a hangjától elolvadnak a műanyag korsók, és össze sem rezzen az üvegcsörömpölésre, mikor a pasi szíve ripityomra törik.

Félelmetes boszorkányok, olyannyira, hogy a férfi, ez a John Rambóba oltott Gary Cooper, néha az egyenes csajjal nem is tud mit kezdeni, azontúl, hogy néz, pislog, és olyasféle mély igazságokat mond ki, hogy höhöhö.

Bekattan valami programhiba, load errort üzen a szerkesztőfelület, másnap meg csak arra emlékszünk, hogy a fenébe is, ajánlatot tettek nekünk. Minket kihasználtak. Az ilyen lányokban a pajzánságot Fahrenheitben mérik egyébként.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük