Ők a legszexibb kopasz férfiak a kutatás szerint - Íme a top 10-es lista
Egy vizsgálat több szempontot figyelembe véve állapította meg, kik a legszexibb kopasz férfiak a sztárvilágban.

kopasz pasik cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Reboot ügynökség egy igencsak érdekes és szokatlan kutatást folytatott, mely során azt állapították meg, kik jelenleg a legszexibb kopasz hírességek.

A vizsgálat során több szempontot is figyelembe vettek, ez alapján hozták létre a top10-es listát. Nemcsak az emberek véleményét, hanem a tudományos szempontokat is elemezték hozzá.

Ők a legszexibb kopasz hírességek

A lista összeválogatásakor számítógépes algoritmus segítségével nézték például azt, mennyire felel meg az arcuk az aranymetszés szabályainak, de a magasság és az adott híresség vagyona is szerepelt a vizsgálandó jellemzők között. Emellett természetesen a netezők véleménye is számított, egészen 2017-től elemezték a róluk szóló tweeteket a Twitteren, összesen körülbelül 2,45 millió posztot használtak fel a kutatáshoz. És volt még egy nagyon furcsa részlet, amire figyeltek: az, hogy mennyire szépen fénylik a jelöltek fejbőre - ehhez ráadásul egy saját, matematikai képletet tartalmazó módszert fejlesztettek ki. Végül pedig mindezek alapján pontozták a sztárokat, a maximum pont 10 volt

Na de nem is húzzuk tovább a szót, képeken mutatjuk, kik kerültek fel a top10-es listára.

Ezt is szeretjük