18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

20 forró szexpraktika
Csak 18 év felettieknek!
Ha kicsit lapos, és szeretnéd felébreszteni a szexuális életeteket, akkor vesd be ezeket a tuti tippeket. A hatás szemmel látható lesz!

Az előjáték fontos része a szexnek, de általában kevés időt szentelünk rá. Válasszatok párat az alábbi tippek közül.

Beszélj mocskosan

Vázold fel neki, hogy mit fogsz vele csinálni. Ne úgy, ahogy a szüleidtől tanultad, hanyagold az anatómiai kifejezéseket, használj inkább olyan szavakat, amiket pornófilmekben hallasz, ettől legalább annyira beindulsz, mint ő. Ha ez valamiért nehezedre esik, cseréljetek szerepet. Kérdezz tőle olyanokat, hogy „Mit akarsz velem csinálni? Hol fogsz megcsókolni?”, és add át neki a gyeplőt.

Ismerkedj a pasiddal

Kevés izgatóbb dolog van egy kis szerepjátéknál, de ha nem akarsz tweed-szoknyát felvenni csak azért, hogy tanítónéniset játsszatok, szedd fel egy bárban. Tegyetek úgy, mintha nem ismernétek egymást, kezdjetek beszélgetni, és ha szimpatikusak vagytok egymásnak, vidd szobára!

Segítő kéz

Nyilvános helyen úgy csigázd fel a pasidat, hogy becsúsztatod a kezed a nadrágjába, miközben például sorban álltok. Egy rövid simogatás után az első megfelelőnek tűnő felületnek neki fog dönteni, ahogy hazaértek. Ha kibírja addig...

Vakrepülés

Vetkőzz le, kösd be a szemed egy sállal vagy nagyméretű kendővel, és hagyd, hogy tetőtől talpig kényeztessen – kézzel, nyelvvel, egy tollal, vagy amivel akar. Mivel nem látsz, nem tudod kitalálni, mi következik, ezért minden érintés izgató meglepetés lesz!

Magántánc

Lepd meg egy szexi sztriptízzel, de hagyd magadon a bugyid, hogy azt később ő téphesse le. Shakira utánzása mindig jó ötlet, ha épp nincs inspirációd. Lehet, hogy elsőre furcsán érzed magad ettől, de hidd el, vadító leszel.

Egy kis előzetes

Éljen a technika! A fényképezőgéppel és videokamerával felszerelt mobiloknak hála, ő küldhet neked egy képet duzzadó férfiasságáról, és te erre válaszolhatsz neki keményedő mellbimbóval vagy egy látképpel a Vénuszdombról.

Légy megint tinédzser

Essetek egymásnak a kocsi hátsó ülésén, vagy csókolózzatok órákig a kanapén – de a ruháitok ne kerüljenek le! A száraz hancúrozás még sosem volt ennyire izgató...

Irány a zuhany!

Van valami nagyon erotikus a vizes csókolózásban – és nem csak a „Négy esküvő és egy temetés” ominózus jelenete miatt. Legyél pucér és vizes, mielőtt lefektetnek, és nyugodtan használd a zuhanyrózsát szex-játékszerként. Nagyon izgatott leszel – és nagyon tiszta!

Bevásárló-körút

Kérd meg, hogy vigyen el egy szexshopba, és vásároljatok együtt. Segítsen kiválasztani egy vibrátort, bilincset vagy náspángolót. Hidd el, ez nem az a fiú-lány közös bevásárlás lesz, ahol a párod egy kávézóban unja halálra magát, izgalmas lesz, és alig várjátok majd, hogy hazaérve kipróbálhassátok az új játékokat.

Fenekezés

Hagyd, hogy masszírozza, csókolgassa és nyalogassa a feneked, finoman simogassa a gátat és a csiklódat, de ne engedd, hogy bármely testrészével beléd hatoljon, amíg nem vagy teljesen felcsigázva.

Hadd várjon

Senki nem akar lemaradni a kedvenc sorozatáról, úgyhogy ha épp a Grace klinika vagy a dr. House egy epizódját nézed, a pasid várjon csak a végéig, tudva azt, hogy utána belegyalulod a kanapéba. Imádni fog érte.

Selymes szex

Húzd magadra, de ne vedd le a fehérneműd. Sokat fog dobni az élményen az, hogy nem vagy teljesen meztelen, és egy vékony anyagon keresztül kényeztetnek.

Semmit a kéznek

Kalandozzatok egymáson anélkül, hogy a kezeteket használnátok, simogassátok egymást a hajatokkal, orral, lábujjakkal és ajkakkal és a nyelvvel. Imádni fogja, ha a melleiddel masszírozod.

Kötözd meg!

Csak finoman, azért legyen keringés a karjaiban. Használj valami puhát, például a köntösöd övét, egy sálat vagy a harisnyád, és ha már nem tud mozogni, ülj az ölébe, és kényeztesd addig, míg majdnem elsül.

Hívd fel!

Ha otthon is vagytok, ragadd meg az alkalmat egy kis telefonszexre. Hívjátok fel egymást, és simogassátok magatokat beszélgetés közben. Amikor már készen álltok a bevetésre, csak egy ajtó választ el. Ha pedig hazafelé hívod fel, és elmeséled mihez lenne kedved, biztosan tárt karokkal fog várni.

Simogatás

Örökzöld a szex előtti masszázs. Használj valami illatosított masszázsolajat egy kis citrommal. A levendula- és rózsaolaj nyugtató hatású, elálmosodhattok tőle, úgyhogy ezeket kerüljétek.

Adj esélyt a pornónak!

Lehet, hogy kicsit perverznek tűnik, de az erotikus filmek és a szoftpornó sokat dob az előjátékon.

Nézz körül fórumokon, hogy más nők mit ajánlanak, vagy vegyél ki valami filmet, ami jónak tűnik, és első körben nézzetek együtt pár percet, majd próbáljátok ki, amit a filmben láttatok.

Ízteszt

Munka előtt adj egy kis ízelítőt az esti programból. Miután kirúzsoztad magad, lepd meg egy szigorúan egyperces orális élménnyel, aztán húzd fel a sliccét, és engedd útjára. Erre az előjátékra egész nap emlékezni fog, és estére mindketten teljesen be lesztek indulva.

Irányíts!

Adj hangot vágyaidnak. Hallani azt, ahogy elmondod, hogy mit akarsz, mit szeretnél, majdnem olyan szexi lehet, mint amikor ezt meg is teszik.
Ha szégyenlős vagy, akkor írhatsz neki egy szexi emailt is, hidd el, a vágyaid biztosan teljesülni fognak.

Légy csöndben

Néha lehet, hogy nagy a hangzavar, és van olyan is, hogy túl sok az instrukció. Úgyhogy egyszerűen tégy lakatot a szádra az előjáték alatt.

Semmi beszéd, suttogás vagy zene, csak két ember szenvedélyes zihálása.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük