18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legjobb csajos pornófilm (18+)

A szexfilm nem csak a pasiké. Vannak kifejezetten nőknek szánt darabok, amiket azért egy közös, izgató éjszakán is bevethetsz.

Egy fáradt estén, munka után legszívesebben csak hazamennél, és a kényelmes kanapéra kucorodva megnéznél egy jó filmet partnereddel? Hasonló helyzetben nem sok embernek jut eszébe, hogy egy pornót vegyen elő, pedig valljuk be, mindnyájunknak volt már közünk szexfilmhez.

A kíváncsiság ugyanúgy él a nőkben, mint a pasikban. Időnként, magányos estéken az ember lánya is elkalandozik a tévécsatornák között késő este, és, bár nappal sosem vallaná be, akár saját testén is.

Az átlagos kínálatban azonban hiánycikknek számít a női ízlésre szabott pornó, pedig az erotika remek közös program vagy akár magányos szórakozás is lehet. Szerencsére, ha nem is minden estére, akadnak kimondottan igényes, csajos szexfilmek is: íme, a legjobbak, melyektől garantáltan felpörög a fáradt este!

Feeling It! - Művészi és érzelmes

Ha a tipikus, faarccal produkált intim jelenetek helyett valóságos érzelmekre vágysz, válaszd Petra Joy filmjeit! A rendezőnő mottója: érezd! A jó szexfilm ugyanis nem zárja ki a fantáziát és a romantikus érzelmeket sem, a Feeling it! pedig mindezt nem csak élvezetes, de képileg is szép formában ötvözi a gyönyörrel. Ha olyan vérforraló filmélményre vágysz, ami bebizonyítja, hogy az izgató pornó nem a művi hangon imitált élvezetből és a vad akciójelenetekből áll, válaszd ezt a filmet.

A testiség - és különösen a női test - itt nem eszközként jelenik meg a férfi előtt, sokkal inkább a művésziség határait súroló koncepció teszi érzékletessé a vágyat, illetve természetesen az elmaradhatatlan orgazmusokat. Ez azonban garantáltan olyan vizuális élmény, amitől nem kell zavarba jönnöd, a jelenetek ugyanis a női ízlés határait soha nem lépik át.

Not Bewitched XXX - Klasszikusokkal

Pornó mindenből születhet, ez természetes. Ha azonban igazi csajos szexfilmre vágysz, a lehető legjobb, ha olyat választasz, ahol az alapanyag megbízható. A Bewitched eredetileg egy sikeres amerikai sorozat volt, melyből 2005-ben egy egészestés mozifilm is készült Nicole Kidman főszereplésével. Az említett bevállalósabb verzióban természetesen nem ő játssza a főszerepet, de a maguk szakmájában nem kisebb nevek azok sem, akik kevesebb ruhában és több erotikával fűszerezve adják elő a boszitörténetet. Nina Hartley a női frontot erősíti, míg a férfiak között megtekintheted a nem épp vonzó ábrázatáról, sokkal inkább derék alatti adottságairól híres Ron Jeremyt.

Természetesen arra sem kell sokat várni, hogy a ruha lekerüljön, és a boszik különféle módon örömüket leljék a lelkes földi férfiak testében. Ha a Not Bewitched nem is kimondottan érzékeny és romantikus oldaláról közelíti meg a témát, garantáltan kellemes szórakozást nyújt, a viccen túl pedig akár némi élvezetet is: egy próbát megér!

Matt and Khym: Better Than Ever

Bár a legtöbb, futószalagon gyártott film azt sugallja, valójában nem az az egyetlen lehetséges pornósztori, hogy elromlik a vízcsap, és érkezik egy kisebb emeletesbusznyi szerelő megjavítani a szexi cicababához. Tony Comstock a Matt and Kimben feltárja a pornó egy eddig ismeretlen arcát, avagy a kendőzetlen szexualitást a meghitt partnerkapcsolatban.
Bár az átlagos szexfilmekben többnyire egy röpke bemutatkozás után már a lényegre is térnek a felek, itt az a furcsa helyzet, hogy régi ismerősök fedezik fel egymásban az elfelejtett szexualitást.

A jelenetek ennek ellenére azonban nem kevésbé vadítóak, legfeljebb csak több érzelem tarkítja az együttléteket az átlagos késő esti tévéverziókhoz képest.
Vesd be a romantikus szexfilmet, ha fáradt vagy a nőcis praktikákhoz: meglátod, az izzó szenvedély mindkettőtöket felvillanyozza majd!

Resurrection of Eve - Igényesen szexi

A pornó műfajának egyik úttörő darabja a Marilyn Chambers főszereplésével készült Behind the Green Door, melyet csak azért nem vettünk be összeállításunkba, mert pszichedelikus tömegjelenetei inkább a pasik fantáziáját mozgatják meg. Artie Michell másik filmje azonban, a Resurrection of Eve már a női léleknek sokkal kedvesebb bőrbe bújtatja minden idők egyik legszexibb pornócsillagát.
Marilyn Chambers egy autóbalesetből felépült nőt alakít, aki amnéziája után egészen új oldalról tapasztalja meg a szexualitást.

A film maradandó élmény, ha nem feledkeztek meg a képi aláfestésről, miközben egymás erogén zónáit kutatjátok, a színésznő ugyanis pornósztár létére ötvözi Marilyn Monroe és Katherine Hepburn ellenállhatatlan vonzerejét.

Miközben pedig ő fokozatosan beleveti magát az örömökbe, nektek is lehetőségetek nyílik hasonlóan lassú, érzéki tempóban játszadozni egymással, hogy mire a vége felirat megjelenik, egyenesen a hálószoba felé vehessétek az irányt.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük