5 nővadító szexpraktika, kizárólag férfiaknak!
Nem olyan bonyolult tudomány a nőt ágyba csalni. Hódítsd meg érzéki csókokkal és ellenállhatatlan trükkökkel!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tévedés azt hinni, hogy a test erotikus látványa, a bőr különleges görbületei csak a férfiszívnek melengetőek. Uraim, ne essenek ebbe a hibába! A látvány ugyanis a nőnek is kell, fontos, és nincsen nélküle se szex, se szerelem. A domborodó szőrös mellkas, a kockás has vagy a póló alól előtüremkedő mackópocak mind hozzájárulhatnak a női vágy felkorbácsolásához, úgyhogy vigyázat a sörökkel: nem mindegy, meddig dagad az a has.

Szerszámnézőben

Míg a férfit a természet két női mell gyönyörével áldotta meg, addig a gyengébbik nemnek nem maradt más, mint egy szál ágaskodó csecsebecse. Így jobb híján annak mérete, aránya és formája is különleges szerephez jut: bizony van olyan nő, aki nem elégszik meg egy közepes fütyülővel, ezért minden további összemelegedés előtt gondos figyelmet fordít a dolgok kéz általi feltérképezésére.

Ha pedig szerszámod csak egy egyszerű közepes, nála nem biztos, hogy folytatást remélhetsz, különösen, ha dőlésszöge pedig a pisai ferde torony földrajzi helyzetéhez hasonlatos.

Természetesen akad olyan nő is a Föld kerekén, aki az arany középszer híve, azonban a hosszkeresztmetszet és ferdeség mellett még mindig ott a cserjés kérdése. A meztelen csiga vagy a bozótlakó verzió is egyéni ízlés kérdése, azonban a szerszámdivat eme rengeteg pontja is bizonyítja: igenis nemcsak az érzés, a látvány is fontos a nőnek.

Szexisten vagy mackópapa

A férfiúi küllem összhatásáról már ejtettünk szót. A szerszámon túl bizony ez is számít, úgyhogy ne ringasd magad abba a kellemes tévhitbe, hogy a szexuális gyönyör a nőnél pusztán a szerelemből fakad. A nemi izgalom az esztétikus látvány eredője is lehet, ami nem jelenti azt, hogy csakis tökéletes testtel érheted el, hogy párod megkívánjon. Hogy a zömök, az izmos vagy a nádszál alkat a tökéletesebb, az nem kijelenthető: minden nőben másra mozdul a libidó.

A test azonban úgy, ahogy van, fontos része a szexnek, mert ölelni, simogatni és néha harapni kell, és a gyönyör úgy lesz teljes, ha kedvesednek a tapintásban is öröme telik. Úgyhogy néha nem árt lefaragni a sörhasból meg a mackópocakból, mert bár a férfiak számára egy jó nagy evés legalább olyan fontos, mint a szenvedélyes szeretkezés, ha nem vigyázol a külalakodra, könnyen a kanapén találhatod hálóhelyed.

Perzselő tekintet

A tekintet, a lélekbe és húsba markoló ravaszkás szempár legalább olyan fontos erotikus kellék lehet, mint a tökéletes szerszám. A kezdeti időszakban a flört mindennapos a párok között, később azonban ez a játék jelentőségét veszti. Pedig ha incselkedő szándékkal párod szemeibe fúrod a tekinteted, garantáltan pillanatok alatt felizzik köztetek a levegő! Ne szokj le a flörtölésről akkor sem, ha már régóta együtt vagytok, de arról se feledkezz meg, hogy a nő számára szex közben is fontos, hogy a szemedbe nézhessen: nincs vadítóbb, mint úgy elérni a csúcsra, hogy közben tekintetetek egymásba fúródik!

Csók, puszi

A szemek játékánál pedig csak a szenvedélyes csók lehet forróbb. A nyelvek játékával a nő nemcsak azt méri fel, vajon milyen lehet egy pasi az ágyban, de egy csók az érzelmeidről is árulkodik. Minden teszt és ismerkedés mellett azonban egy csók kellemes és izgató, egy lassú, mély nyelvjátékkal pedig akár több lépésnyi előjátékot is megspórolhatsz magadnak.

Szerelmes szorítás

A monumentális görög szobrok látványa lenyűgöző, mégsem irántuk lobban szerelemre a nő. A fizikum és az esztétikum mellé ugyanis valamiféle gesztus is kell, egy csepp szeretet és szerelem. Tanuld meg érzéseidet kifejezésre juttatni, és ne úgy öleld barátnődet, mint ahogy a költözködés során a huszadik dobozt pakolod a torony tetejére: néhány kedves, érzékeny simogatással ugyanis többet érhetsz el, mintha botor módon a dolgok közepébe vágnál.

A heves, ágyrengető szexszel sokszor és könnyedén le tudod venni a lábáról a nőt, azonban időről időre mindenkinek szüksége van egy kis szeretetre. Amikor nem rögtön a bugyi szakad, hanem érzéki simogatásokkal térképezed fel legérzékenyebb erogén zónáit, és az ő tempójához igazodva térsz lassan egyre érzékenyebb területekre.

Ezt is szeretjük