Mi izgatja a nőt?

3 bugyicsúsztató trükk

A tökéletes külső szexi, de nem elég ahhoz, hogy elcsábíts egy nőt. Tudd meg, a méreten és a megnyerő szövegen túl mi a legizgatóbb!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A délceg férfiak előszeretettel ringatják magukat abba a hitbe, hogy amint ők témára hangolódtak, máris jöhet a szex. Pedig a nő ennél sokkal érzékenyebb hangszer, és ahhoz, hogy mennyei dallamot tudj belőle előcsalogatni, nem elég vonzónak és férfiasnak lenni.

Bizony fiúk, nem minden az izmos test és a kockahas, ahhoz, hogy a nők egyetlen ujjmozdulatra ágyba vessék magukat: a csábításhoz alaposan ismerni kell a szeszélyes lélek titkát.

Szenvedély

Ne ess abba a hibába, hogyha megvolt a csók, és a szerelmes öleléseket és simogatásokat is letudtad, onnantól csak a saját örömödre koncentrálsz. A nő kerekded, puha idomaival azért simul a karodba, hogy csodáld. Az igazán jó szex ugyanis nem az orgazmus hajszolása, hanem egymás élvezete: a vágy, amikor minden idegszáladdal partnered testét akarod szeretni. Előszeretettel villogtatott férfiúi igazság, hogy az erősebbik nem képviselői a nőkkel ellentétben vizuális típusok. Ezt azonban ne csak akkor szedd elő a fiók porosodó közhelytárából, amikor idegen bokák iránt támad kedved, hanem akkor is legyen így, amikor párodat próbálod ágyba csalni.

A látvány örömében pedig ne azt csodáld csupán, ahogy saját vágyad ágaskodni kezd, hanem érezd, tapintsd és kényeztesd kedvesed testét! Attól, hogy te teljes fegyverzetben, csatára készen állsz, a nő még nem biztos, hogy ugyanennyire izgatott: nem árt tehát egy kis segítség. Simogasd és nyalogasd kedvesed mellét, vagy keresd meg testén a legeldugottabb érzéki pontokat: a legtöbb nőt csupán érintéssel is annyira fel lehet izgatni, hogy akár még a csúcsra is eljut.

A küllem és a kellem

Mielőtt azonban szigorú forgatókönyvet állítanál fel a simogatás és a csókkal való izgatás legtökéletesebb időzítésére, egyéb adottságokkal is számolnod kell. És nem a mérettel. Casanova sem azért tudhatta magáénak fél Itáliát, mert különösen termetes csecsebecsével áldotta meg az Isten, hanem, mert mesterien forgatta a szavakat, egyéb testrészei mellett. Az elemi vonzerő elengedhetetlen kellék. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a tükör előtt pózolva kell gyakorolnod a leghatásosabb csajozós dumákat: sokkal hatásosabb, ha természetes stílusoddal veszed le a nőt a lábáról. A beképzeltség riasztó jeleit ugyanis már messziről megérzi az érzékeny női orr, és ilyenkor cinikusan fintorogva odébb ballag: ha olyan jó vagy, hát maradj magadnak, leghűségesebb csodálóddal a tükörben.

A megközelíthetetlen szentélyt, a szoknyás lábak közt felsejlő hívogató sötét rést inkább óvatos és furfangos bókokkal, szenvedélyes utalásokkal próbáld becserkészni. Legyen ez a játék kölcsönös: ha mindig a másik merészkedik egyre közelebb, biztos lehetsz benne, hogy lassan minden gát leomlik, és mire az ágyig juttok, partnered sem éppen a nyugodt éjjeli szundikálásra fog gondolni.

Kis-nagy ágyjelenet

Ez azonban még nem minden. Mi volna fontosabb a szexben, mint az élvezet? Ha tehát felizgattad és elcsábítottad, az ágyban se okozz csalódást kedvesednek! Attól, hogy neked a legjobb időd öt perc, lehet, hogy ő még nem fog mennybe menni, úgyhogy ez esetben a csorbát próbáld valahogy kiköszörülni: nyelvvel, kézzel, találékony kényeztetéssel.

Igyekezz azonban elkerülni azt a csapdát, hogy a vadító és szenvedélyes szeretkezés közben gyöngyöző homlokkal arra törekszel, hogy kedvesednek a legnagyobb kéjt okozd. A gyönyör ugyanis nem kis részben egymás öröméből is fakad, és akármilyen hihetetlenül is hangzik férfifüllel, van úgy, hogy nem az orgazmus jelenti az élvezet netovábbját.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Egy rövid, de annál szenvedélyesebb szeretkezés, amikor az indulatok féktelenül elszabadulnak, és ruha nem marad tépetlen, mindez sokkal többet jelenthet annál, minthogy tíz percnyi helyezkedés és pózkeresés után szerszámoddal végre eltaláld kedvesed G-pontját.
A figyelem tehát nem azt jelenti, hogy vagy csak magadra, vagy csak a másikra figyelsz. Kivételesen játszd úgy ezt a társasjátékot, hogy egyszerre érjetek célba, és mindkettőtök szenvedélyes vágyai beteljesülhessenek.

Ezt is szeretjük