Mit tesz egy árva, beteg kutyával a szeretet és a gondoskodás? Fotókon a megható átalakulás

Teljesen átalakultak a beteg kutyusok az új gazdiknál.

kutyak atalakulasa cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Még mindig igen sokan választják a fajtatiszta kedvenceket a menhelyi kutyák helyett, a megviselt, testi-lelki problémákkal küzdő állatok ugyanis sajnos rengeteg ember számára kevésbé vonzóak, aranyosak, vagy sokkal nehezebben kezelhetőnek tűnnek a törzskönyves négylábúaknál.

Való igaz, hogy az árva kutyák gyakran egyáltalán nincsenek jó állapotban. Van, hogy soványak, betegek és depressziósak, ám egy gazdi gondoskodása csodákat művel velük. Nem beszélve arról, hogy hihetetlenül hálásak, és ugyanúgy képesek szeretni, mint bármelyik másik eb.

Így alakulnak át az árva, beteg kutyák

A Redditen számos büszke gazdi osztotta meg örökbe fogadott kutyusa megható, szívmelengető átalakulását, hogy megmutassák, hogy lesz egy szomorú sorsú, beteg kutyából gyönyörű, imádni való társ. Az előtte-utána képeken nemcsak az látszik, hogy külsőleg mennyire megváltoztak az ebek, hanem az is, hogy mennyire boldogok, élettel teliek az új, biztonságot és szeretetet nyújtó otthonukban. Figyelem, a fotók felkavaróak lehetnek!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Képek: Bored Panda, Reddit.

Ezt is szeretjük