Rá sem ismerni az egykor beteg, kóbor kutyára - 10 örökbefogadás előtti és utáni kép, amin te is meghatódsz

Így alakul át egy gazdátlan kutya a gondoskodó gazdi kezei közt. Megható képek következnek.

Fotók kutyákról örökbefogadás előtt és után
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rengeteg kutya él elhanyagoltan az utcán, és közülük csak a szerencsésebbek kerülnek be a jó menhelyekre, onnan pedig szerető gazdik otthonába.

Sok eb kóborol rossz állapotban, betegen, soványan, és még több járókelő megy el mellettük anélkül, hogy segítséget nyújtana. Szerencsére akadnak azonban olyan emberek is, akik nem hajlandóak nézni a kutyusok szenvedéseit, és befogadják őket.

Kutyák örökbefogadás előtt és után

A kutyák elképesztő átalakuláson mennek keresztül, ha megkapják a megfelelő orvosi kezeléseket, és gondoskodó gazdák kezei közé kerülnek. Az internetezők előtte-utána képeken mutatták meg, hogy változtak meg kedvenceik, miután hozzájuk kerültek. Így lesz egy beteg, csontsovány ebből gyönyörű, boldog családtag.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Képek: Bored Panda.

Ezt is szeretjük