Kivel csalna meg a párod?
A potenciális vetélytársak listája
A férfi, aki a legszakavatottabb ebben a témában, elárulja, kinek nehéz ellenállni akkor is, ha a szíve elkelt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A kkel ellentétben a hapsit a korosodás nem érdekli, annak stigmáival ő mit sem törődik. Illetve addig nem, míg azok a gyarapodásról szólnak. A sörpocakra legyint csak: szexmotor, mondja, és mosolyog, mint akit kacérságon értek. A fenekét sosem nézi, sőt, még kifejezésnek is mást használ.

Elvan a férfi az éveivel tehát: egészen addig, amíg nevezett gyarapodásból fogyás nem lesz. A hajhagymák ritkulása keményen gyilkol. A kopaszodó férfit grabancon ragadja az idő, és a pofájába röhög. Az meg persze, hogy idegen asszonyok óvó ölébe menekül. Sunyin, bújva. Parókában. Itt van három fehérszemély, kiktől mindenképp óvd meg kesefejű párod!

A haver

A csajpajtiról esett már szó - a csajpajtiság szent. Akkor is az, ha a csajpajti szerelmes, a szíve helyébe pitypang tt, amit pedig pont a te embered fútt a naplementébe bele. Ha megtörtént a belelamúr, akkor ottan meszeltek. És dráma az, ne mondja senki, hogy nem: pókháló, legyek, élve fogyasztás. Szegény kislányt bezárták a borospincébe, ahol csak a nagyi ottfelejtett mézkompótja a juss.

A párkapcsolati nagyhoppák rozsdás, nyikorgó, de azért sarkig tárt kaput jelentenek az efféle elveszett párának. És tegye a szívére a kezét az a leány, ki az ő helyében inkább azt mondaná: jaj, László, én nem akarok veled borzalmas szexcsatát vívni, engem te ne szeressél, békülj ki inkább, és szeresd az asszonyt. A belebolondult csajpajtit észre kell venni. A hapsit meg terelgetni kell. Kell az asszonyi fifika.

A vadászasszony

Archetípusa az a Christina Hendricks, aki kozmoszkurtizánként már a Mad Men előtt is a Firefly című világverő tévésorozatban emelte a nézettséget: hímtag gyanánt. Ha De Niro az örök gengszterkápó, akkor ő az, aki abból él, hogy csábít. Hogy csuda. Tudja, tisztában van azzal, mi jutott neki, és az adottságait - darázsderék, homokóra formák, hosszú combok, istentelen dudák - simán bedobja, mikor szerinte a hapsifej szőnyegbombázásra szorul.

Ég ne adja, hogy hálóját az uradra vesse ki. Egyrészt nagyon nehéz megállapítani, mikor öltözik csábítósba - épp ezért könnyű minden különösebb ok nélkül asszonyfejjel berágni a láttán. És simán hülyét csinálni belőled. Hogy az a fruska mit kerülget, kéred ki magadnak, közben szerencsétlen ipséd csak pislog, hogy engem? Másodszor viszont sosem tudhatod, mikor támad. Mert irigy. Mert ebből él a szentem. Neki pasivér kell. Azt eszi, hidegen, lábosból, tűsarkúban térdepelve a hűtőszekrény előtt, ha Margaritától részeg fejjel a céges csapatépítőről hazataxizott.

Vajon félrelépett?

Attól tartasz, hogy a párod talán áldozatul esett a kísértésnek? Ha kíváncsi vagy, milyen jelek árulkodnak a megcsalásról, nézd meg videónkat!

Az egyéjszakás

Nem személy: inkább szituáció. Veszekedés-elrombolás után a búbánat komposztjából világba emelkedett, rózsaszín cickós agyrém. Azért az, mert néha még a pasi sem biztos benne, volt-e egyáltalán. A csaj meg akkor pláne nem. Mi lehetne ijesztőbb annál, ami nincs? Az a rohadt, közös esti összebúvást megakasztó, buta vita pont ezért nem éri meg: mert odadugja a pofáját a kétség. A másikban való bizalom kocsonyaszerű remegésbe kezd, és szépen, lassan, akár, ha utolsó húsvéti locsolók jönnének zabálni, falatonként tűnik el.

Amikor az ipse - mert jobbra nézett ahelyett, hogy a te akaratodból balra fordult volna fejjel - korsó sörök után szétkajtatni indul a neonfényben részeg éjszakát, az idősík megszakad, az egyetemesség megszegik, a kutyák meg csalfa nótákat csaholnak az ablak alatt a kénszagban. Nincs megoldás. Az idegnek nem szabad a szívre szaladni. Ezt tanítani sem asszonynak, sem manusnak nem lehet, mert ebben dobogni kell, és ámen.

Ezt is szeretjük