Kire vadásznak a facér pasik?

Okos vagy bombanő?

A nőknek nem annyira a kinézet, inkább a férfi belső értékei fontosak. Vajon a másik nemnél mi a döntő?

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hiedelmek és a rossz nyelvek szerint a férfiak szemében a mell, a csípő és a derék méretének aránya határozza meg, hogy valaki mennyire jó nő. Egyes tudósok mindezt az evolúciós elmélettel támasztják alá, és azt állítják, hogy egykor ezek a paraméterek határozták meg, hogy valaki mennyire egészséges, és alkalmas-e az anyaságra. De vajon igaz az, hogy a férfiak semmit nem változtak az elődeikhez képest, és hiába küzdöttek a nők az egyenjogúságért, még mindig a külsejük alapján mérettetnek meg? Ezúttal ennek jártunk utána.

A bombanő

Annyiban igaza lehet a tudománynak, hogy a jó nőt nem észrevenni lehetetlen. Ha valaki tökéletesre szabott fenékkel, végzetes tűsarkakon tipeg el a férfiember előtt, akkor annak muszáj utána csavarodni és megcsodálni. De Dávid szobrát is nézegetik az emberek, hiszen ő volna a tökéletes, remekbe szabott férfi mintaképe, ami egy esztétikai fogalom. Hasonlóképpen vannak a pasik is a szép női testekkel, ám nem szabad azt hinni, hogy ez a szépség egyenes arányban növekszik a mellbőséggel.

Kinek mi a szemrevaló ugyanis: van, aki a kis cicit, a méretes popsit, a karcsúbb testalkatot vagy a husibbat kedveli, és, ha hasonlót lát, megakad azon a tekintet, mi mást tudna tenni. De, ha nemcsak egyetlen éjszakára vágyik a férfi, hanem nőt keres maga mellé, ennyi még nem elég ahhoz, hogy az illető hölgy prédajelöltté váljon. Ahhoz ugyanis több kell, mégpedig a személyiség, ami pedig cseppet sem az idomok függvénye - hacsak nem abból a szempontból, hogy a nő elégedett-e önmagával úgy, ahogy van, mert az bizony átjön, ránézésre is.

Az okos lányok

A pasik jelenlegi álláspontja szerint az ész nem szégyellnivaló egy lánynál, hanem egyenesen szexi. Ez ugyanis kisugárzást ad, ami még akkor is lehengerlő, ha az adott hölgynek nem Brigitte Bardot-ról mintázták az alakját, hiszen, míg a melleket szemre lehet vételezni, addig beszélgetőpartnernek nem nagyon felelnek meg.

Az okos nő ezzel szemben könnyedén, hiszen az ész általában tájékozottsággal is párosul. A pasik pedig odavannak azért, ha a lány a fiús dolgokban is járatos, és nem pillog értetlen szemekkel, ha szóba kerülnek a legújabb generációs mobiltelefonok. Ha nem rajong, az jogos, de a megértés is látszik egy nőn, ami egyetlen pillanat alatt ezerszeresére képes növelni a vonzerőt. Kijelenthetjük tehát, hogy az evolúciót legyőztük, már nem csak az alakon múlik, hogy egy lány mennyire szexi, de ahhoz, hogy a koktél igazán ütős legyen, szükség van az észre is. A belső kvalitásokra, az érzelmekre. Hiszen csak így tud világokat megmozgatni a pasiban, amikor pedig magányos valaki, mindig arról álmodik, hogy hasonló nővel találkozzon.

Miért vannak a jó nők egyedül?
Mivel a legtöbb férfi maga sem tökéletes, nem csoda, hogy, ha olyan nővel kerül szembe, akiben semmi kivetnivaló nincs, túl sokszor átgondolja, hogy merjen-e kezdeményezni. Hasonló problémával állhatnak szemben a makulátlanul szép és a lehengerlően okos lányok is, azonban minderre könnyű gyógyírt jelenthet, ha az illető hölgy tesz egy jelzést - egy bátorító, kacér mosoly formájában - a férfi felé. Ha ugyanis biztosabb lehet a dolgában, egyetlen pasi sem szalasztja el a nagy lehetőséget.

Mitől lesz a jó nő?

Ha még több férfi véleményére lennél kíváncsi a jő nőket illetően, nézd meg videónkat! Riporterünk az utca emberét kérdezte arról, hogy mitől lesz egy lány igazán vonzó és szexi - tudd meg, ők a külsőre vagy a belsőre szavaztak-e!

Az okos, jó nők

Elismerjük, az ellen senki nem tiltakozik, ha a belső értékek ütős külsővel is párosulnak. Lehet azonban bombanő valaki modellalkat nélkül is, ha olyan a fellépése, amennyiben azonban szégyelli azt, amilyen, még a legjobb tulajdonságok is hiába adottak, nem lesz a végzet asszonya az illető. A bombanőség tehát a kiálláson múlik, és, bár könnyű azt mondani, hogy valószínűleg egyetlen facér férfi sem menne el szó nélkül az okos, csinos csajszi mellett, még ez is előfordulhat.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A legfontosabb ugyanis, hogy a hölgy tudjon bánni azokkal az alapanyagokkal, melyek adottak számára, hiszen éppen ezért bolondulnak a pasik a sztriptízért - mert ott a nők nagyon tudják, hogy mit csináljanak a testükkel. De ugyanilyen mágus lehet az eszes nő is, aki pedig a külső és a belső tulajdonságaival egyszerre képes elbűvölni a pasit, az minden bizonnyal végérvényesen rabul is ejtette.

Ezt is szeretjük