18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Kire gondol a nő szex közben, ha nem a párjára? Íme, az illető

Másról fantáziálni szex közben? Még ha furcsán is hangzik, van ilyen: a nők rá gondolnak!

Hihetetlen, de igaz: egy kutatás szerint az emberek fele másra gondol szex közben, és nem a partnerére, az pedig talán még váratlanabb hír, hogy a nők körében többen fantáziálnak másról, mint a férfiak körében.

Az 1300 fős brit kutatás, amelyet a Lovehoney nevű online szexshop végeztetett, arra jutott, hogy a nők 46%-a gondol partnere helyett valaki másra az ágyban. A kérdés már csak az, kire.

Kire gondolnak a nők?

A nők a kutatás szerint ha szex közben fantáziálnak, általában egy olyan férfira gondolnak, akivel a mindennapok során találkozni szoktak: közeli barát, de akár kolléga is lehet az illető. A résztvevők 20%-a, vagyis ötből egy nő vallotta, hogy a főnökére gondol szex közben.

A volt - akár hosszú, akár alkalmi - kapcsolataiban megélt meghatározó szexélményekre a nők 14%-a gondol vissza az ágyban. Az esetek egyharmadában az illető az első nagy szerelem vagy egy korábbi nagy szerelem.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Megcsalás a képzelgés?

Noha mindez ártatlan fantáziálás, és nem fizikai félrelépés, a nők 60%-a rosszul érzi magát miatta, mintha megcsalná a párját. A Lovehoney szerint azonban mindaddig, ameddig a pár közt a szexualitásra fejlesztőleg hat a fantáziálás, ezzel nincs semmi baj, miután a minden tekintetben kielégítő párkapcsolat az élet többi területén is boldoggá teszi az embert.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük