3 kínos pillanat a szexben a férfi szerint

Mentsd meg a helyzetet

Előfordul, hogy nem minden úgy alakul, ahogy tervezted. Íme, néhány baki az ágyban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A szexuális együttlétek a valóságban ritkán hajaznak a romantikus filmek érzéki jeleneteire, amikor a szereplők gyertyafényben, zenei aláfestéssel, finom fehérneműben esnek egymásnak, majd az aktus ideje alatt és azt követően is megőrzik ezt a romantikus illúziót.

Sőt, vannak olyan szituációk, amikor a nyers szex hevében néhány ügyetlen pillanat vagy meggondolatlan mondat miatt egy szempillanat alatt oda lesz a vágy is. Pasik mesélnek arról, milyen illúzióromboló élményekben volt részük néhány ártatlan szexbaki miatt.

Túlfűszerezett szex

 - A barátnőm egy időben megrögzötten próbálta megreformálni a szexuális életünket, nehogy az laposodásnak induljon, ezért bedobott minden extrém szextrükköt, amit csak tudott - meséli Tamás.

Egy alkalommal afrodiziákumokkal kísérleteztünk - egy egész vágykeltő menüsort készített vacsorára azzal a céllal, hogy kaja után átszexeljük az egész éjszakát. A terv már akkor dugába dőlt, amikor túl voltunk az első fogáson, nem tudom, a fokhagymás zellerkrémlevestől ki érezné magát szexinek, de a desszertként funkcionáló chilis forró csoki végleg betett a libidómnak.

Nem mondom, előfordulhat, hogy egy-két vágyfokozó kajakellék valóban hatásos, de hülyeség erre alapozni az együttlétet. Persze a vége sértődés lett, mert nem értékeltem az erőfeszítést.

Nincs azzal semmi probléma, ha szeretnél újdonságot csempészni a szexbe, de készülj fel, hogy nem minden trükk eredménye a többszörös orgazmus. Ha kudarcba fullad a kísérlet, még mindig jobb viccet csinálni belőle, és együtt nevetni rajta, így nem feltétlenül marad meg kellemetlen emlékként.

Szőrszálhasogatás

  - Volt egy lány a munkahelyemen, akivel flörtöltünk egy ideje, igazi bombázó, ráadásul a humora és a stílusa is közel állt az enyémhez, így biztos voltam benne, hogy ha összejön, tuti fergeteges szexben lesz részünk - kezdi a történetet Viktor.  - Így is indult az este, teljes összhangban közeledtünk a végkifejlethez, felmentünk a lakására, ahol aztán gyorsan a tárgyra tértünk. Csakhogy amint kihámoztam a bugyijából, rögtön elment a kedvem attól, hogy belevágjak az orális kényeztetésbe: az óriási bozonttól nem is tudtam, hogyan közelítsem meg a lényeget.

Ő észre sem vette a megrökönyödésemet, pedig ettől a ponttól kezdve alig vártam, hogy túllegyünk az egészen. Ezek után már el is tűnt a jó csaj imidzse a szememben.

Az első randevúra sok nő indul szőrtelenítés nélkül, mert így könnyebben hárítja az ostromot, de látható, hogy ez nem mindig válik be. Vészhelyzetben nyugodtan le lehet lépni a fürdőbe, a pasi nem valószínű, hogy kifogást emel, sőt ha a borotvája kerül bevetésre azt sem fogja bánni.

Minek nevezzelek?

 - Még csak néhány randink volt a lánnyal, de már alig vártam, hogy közelebbről is feltérképezhessem. Végre el is jött az az este, amikor meghívtam a lakásomba vacsorázni. Persze mindketten tudtuk, hogy végre megtörténik, úgyhogy ehhez mérten izgatottak voltunk - mondja Alex. - Hamar bele is lendültünk a témába, kicsomagoltam a ruhájából, és egymásnak estünk.

Az izgalomnak szinte a tetőfokán volt már a lány, amikor a heves zihálás közepette egy idegen férfinevet nyögött be az enyém helyett. Lacinak szólított. Mondanom sem kell, hidegzuhanyként ért a dolog, hogy ezek szerint, amíg velem hancúrozik, egy másik pasi jár a fejében. A románcnak végül nem lett folytatása.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Kínos szituációt teremthet, ha bármelyik fél eltéveszti a nevet, ugyanakkor egy kezdődő kapcsolatnál igenis becsúszhat efféle baki. Nem feltétlenül azért, mert az illető még titkon az exéről fantáziál, egyszerű megszokás is lapulhat a baki mögött. Egy tisztázó beszélgetés mindenesetre sokat javíthat a dolgon.

Ezt is szeretjük