Amikor az újdonsült férj inkább az anyóst smárolja le - A legkínosabb romantikus fotókat gyűjti össze az oldal
Az Awkward family photos nevű oldal összegyűjtötte a legkínosabb szerelmes fotókat. Nem lehet végignézni őket mosolygás nélkül.

kinos fotok cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az internet telis-tele van romantikus fotókkal, az eredmény viszont egyáltalán nem mindig olyan, mint amilyennek a képet eltervezték.

 A szerelmes képek sokszor inkább viccesre, kínosra sikerülnek, a régi felvételek között pedig talán még több érthetetlen koncepciót találni. És persze az is előfordul, hogy olyan pillanatot kapnak le a fotósok, aminek valószínűleg nem örült túlságosan a pár.

A legkínosabb szerelmes fotók

Az Awkward family photos, azaz Kínos családi fotók nevű honlap és Instagram-oldal arra specializálódott, hogy a netezők által beküldött, félresikerült szerelmes fotókat gyűjtse össze, és ossza meg a világgal. Már több mint egymillió követőjük van, a tagok pedig szívesen posztolják saját vagy családtagjaik képeit is, hogy együtt mulassanak egy jót a balul elsült felvételeken. Mike Bender, az egyik alapító most úgy döntött, összegyűjti minden idők leggázabb hozzájuk beküldött képeit, és a Bored Pandán mutatta meg őket. Ezeket nem fogod kibírni mosolygás nélkül.

Ezt is szeretjük